Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

MasterChef Suomi on keksinyt todellakin uusia kujeita - Henri Alén: "Ehkä hienointa on tarkistaa..."

Uusi MasterChef Suomi -kausi alkaa suurempana kuin koskaan.

4.2.2024 klo 8:00

MasterChef Suomi

Henri Alén on keittiömestari ja ravintoloitsija. Hän omistaa useita menestyksekkäitä ravintoloita. Alén on myös julkaissut ruokakirjoja. Kuva: MTV3


Masterchef Suomi marssittaa uuden kauden avausjaksossa peräti 40 kotikokkia ottamaan toisistaan mittaa kaksipäiväisellä MasterChef-bootcampilla.


Bootcampilla ohjelman tutut tuomarit Kape Aihinen, Helena Puolakka ja Henri Alén paneutuvat kahden päivän ajan arvioimaan, ketkä kymmenen pääsevät aloittamaan kisan MasterChef Suomi -keittiössä.


MasterChef Suomi

Tuomaristo Kape Aihinen, Helena Puolakka ja Henri Alén karsii amatöörikokeista 10 parasta kisaamaan MasterChef-voitosta. Kuva: MTV3


Tuomarikolmikolla on bootcampin myötä aiempaa enemmän valtaa siihen, millaisia kilpailijoita MasterChef-keittiöön valitaan. Henri Alén tiivistää tiedotteessa:

-Bootcamp todella erottaa jyvät akanoista! Ehkä hienointa on tarkistaa loppupuolella kautta, miten kilpailijoilla meni alussa, ja nähdä kuinka valtavaa kehittymistä oli tapahtunut.


Kauden avausjaksossa 40 amatöörikokkia kokkaa bootcampilla tavoitteena paikka MasterChef Suomi -kilpailussa. Vain yksi kilpailija palkitaan päivän parhaana ja hän lunastaa jatkopaikan kisassa. Toisessa jaksossa 18 kokelasta taistelee yhdeksästä jäljellä olevasta valkoisesta essusta ja jatkopaikasta.


Lue myös: Fuengirola.fi: Heli Palsanmäki halusi viedä jopa omat jauhot Espanjaan - Ikävä tilanne: "Se ei..."


Lue myös: Oi! Lola Odusoga muisteli "ärriä" pursuavaa pizza-mainosta -Some herkistyi: "Poikani R-vaikeudet..."


Masterchef Suomi uusi kausi ti 6.2. klo 20 MTV Katsomo ja MTV3

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»