Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Oi! Lola Odusoga muisteli "ärriä" pursuavaa pizza-mainosta -Some herkistyi: "Poikani R-vaikeudet..."

Lola Odusoga teki 90-luvulla legendaarisen tv-mainoksen.

2.2.2024 klo 8:00

Lola Odusoga

Lola Odusoga on ollut julkisuudessa 1990-luvulta lähtien voitettuaan Miss Suomi -kisan v. 1996. Hän sijoittui samana vuonna Miss Universum -kilpailussa kolmanneksi. Hän on myös Miss Skandinavia. Kuva: Suomi24 Viihde


Miss Suomi vm 1996 ja aikansa seurattu julkkis Lola Odusoga lähti ennakkoluulottomasti tekemään pizzamainosta 1990-luvulla. Mainoksessa hyödynnettiin Odusogan "ärrävikaa". Nykyisin tästä puhutaan r-vaikeutena tai artikulaatiovirheenä.


Mainoksen erottavina tekijöinä oli julkisuudesta tuttu kaunotar ja käsikirjoituksessa lukuisasti ärriä sanoissa.


Nyt yrittäjä ja juontaja Odusoga on muistellut legendaarista mainosta Instagram-tilillään ja jakanut siitä videon. Hän kirjoittaa somessa mm. näin:

-THE pizzamainos, jep se kuuluisa pizzamainos from 1997. Atria: Don Rapello.


Odusoga ylistää postauksessaan somen ja median voimaa sekä kiittää henkilöitä, joilta on saanut videopätkän. Odusoga summaa nauruhymiöiden kera lainaten tv-spotin viimeistä repliikkiä:

-Olkaa hyvät! ”Hirveesti ärrii täs kässäris”


Video lainattu Lola Odusogan Instagram-tililtä:Lola Odusoga on kertonut mm. Kotiliesi-lehdessä, että hän sai mainoksen myötä paljon positiivista palautetta. Aiemmin "ärräviasta" kärsineelle ja sitä jopa hävenneelle Odusogalle se oli kuin julkinen hyväksyntä, että oli ok puhua noin.


Myös Odusogan someseuraajilta tulee kiitosta:

-Tää oli aivan paras, ja kuinka paljon se antoikaan tukea ja tsemppiä r-haasteiden kanssa painiville lapsille. Tätä mainosta oon joskus omilla lapsillekin muistellut, mahtavaa että löytynyt. Oikein arkistojen aarre, yksi kiittelee.

-Todella hyvä muisto. Muistan poikani R-vaikeudet ja kun R kajahti autossa pippuri sanaa harjoitellessa, kyyneleet valuivat silmissäni onnesta. Sinun R kuulosti hauskalta tuossa, toinen jakaa koskettavan muiston.


Lue myös: Ex-missi Lola Odusoga hyötyi kiloistaan Selviytyjissä: "Se oli mun ehdoton vahvuus, että..."


Lue myös: Muistatko vielä? Lola Odusoga näytti tältä 25 vuotta sitten - Keltainen minimekko ihastuttaa!


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»