Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Ex-missi Lola Odusoga hyötyi kiloistaan Selviytyjissä: "Se oli mun ehdoton vahvuus, että..."

Suosikkiuusinta: Henkilökohtaiset vahvuudet ja heikkoudet ovat puntarissa Selviytyjät Suomi -realityssä.

22.2.2019 klo 11:00

Selviytyjät Suomi

Ex-missi, malli ja juontaja Lola Odusoga valmistautui Selviytyjät-kisaan mm. katsomalla kaikki Selviytyjät-jaksot ennakkoon. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Mikä oli parasta?

- Oli paljonkin hyviä asioita, mutta mun on pakko mainita yksi tosi hassu parasta-asia. Kun aina puhutaan, että eläkeläiset muuttaa lämpöön ja geeneiltäni puoleksi halajan aina lämpöön, niin jos jollain on nivelongelmia tai luustollisia kipuja Suomessa, niin niitä ei siellä ole. Ne hävisi lämmössä täysin. Keho voi siellä superisti paremmin kuin Suomessa.


Mikä oli kamalinta?

- Kamalinta oli ehdottomasti se god damn hiekka. En ole koskaan vihannut hiekkaa niin paljon kuin tuon reissun jälkeen. Sitä oli 24/7 joka paikassa - ei ollut hetkeäkään sellaisessa tilassa, ettei olisi ollut hiekkaa.

- Puit itsesi aina hiekkaisena vaatteisiin, jotka on aina märkiä tai nihkeitä ja hiekassa, ja sit sulla on samaan aikaan kuuma tai kylmä. Jos saat itsesi niin, ettei sitä hiekkaa ole korvan takana tai varpaiden välissä tai missään, niin sitten kun sä otat jotain, niin ai niin, sä joudut taas astumaan hiekkaan. Se on loputon ja toistuva, mulla paloi ihan lopullisesti hermo hiekka-asiaan.Mitä ruokaa kaipasit eniten?

- Samalla tavalla kuin Madagaskar-leffassa Alex-leijona alkaa näkemään kaikki eläimet pihveinä, niin jokaisesta ylhäällä lentävästä linnusta ajattelin, että miten tuon saisi tuolta alas. Niitä hetkiä kyllä oli. Mutta ennen lähtöä jo sanoin, että ikävä, nälkä ja henkinen kantti eivät tule olemaan mulle ongelma. Siitä olin aika varma.

- Katsoin itseäni peilistä ja sanoin, että sen verran on kerätty vararavintoa, että kestän todellakin. Se oli mun ehdoton vahvuus, että on enemmän massaa kuin muilla, ja ettei se ole välttämättä lihasmassaa. Vaikka muut ajatteli, että sen on pakko olla heikkous, ettei se varmaan pysty mihinkään. Itse mietin, että voi kuulkaas, mulla ei ole yhtään niin kova nälkä kuin teillä.


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

- Sain pidettyä mun rakkaimmat asiat, elikkäs hiuslenkit turvassa koko ajan. Mitäs mä olisin kaivannut? Joo, pyyhe! Pyyhkeellä olisi voinut saada sen hiekan pois. Voi vitsi se tunne, kun sai koskea pyyhkeeseen, joka on kuiva ja jolla saa kuivata itsensä. Siellä sä et kuivaa itseäsi millään, sä kuivut ja kastut, kuivut ja kastut, se on sellainen ongoing…


Selviytyjät Suomi

Lola Odusoga Agila-joukkueessa Filippiinien viidakossa. Kuva: Nelonen Media.


Ketä ihmistä kaipasit eniten?

- Olen tottunut blokkaamaan tollaiset asiat. Jos teen töitä, oon vaikka pitkällä kuvausmatkalla, niin osaan lokeroida ikävän täysin, en mieti, enkä ikävöi yhtään. Tiedän, että se on monelle tosi iso asia, jota puntaroidaan pitkään, mutta itse en puntaroinut sitä ollenkaan.


Miten olit valmistautunut reissuun?

- Olin valmistautunut perusteellisesti. Mä yleensä teen kaikki niin, että valmistaudun mielummin yli kuin ali. Ja ainut kerta kun en ole näin tehnyt oli, kun lähdin Peruun Huippujengiin. Ja sehän menikin kirjaimellisesti ketuiksi ihan alkumetreiltä asti, siis ihan vaatetuksesta lähtien, ihan kaikki epäonnistui siellä. Nyt pidin huolta, että näin ei todellakaan tulee enää koskaan elämässä tapahtumaan. Ja valmistauduin mielummin yli.


Ylittikö vai alittiko odotuksesi?

- Odotin ihan fantastista reissua ja mun mielestä tämä oli yksi elämän ikimuistoisimpia ja parhaimpia kokemuksia. Olisin katunut loppuelämäni, jos en olisi lähtenyt. Kaikessa kamaluudessaan, hirveydessään, rankkuudessaan ja hyvissä asioissaan. Voi että, kun jokainen pääsisi kokemaan tuon - se olisi fyysisesti ja mielellisesti ihan mieletön kokemus.Selviytyjät Suomi

Tässä kuvassa kaikki Selviytyjät Suomi -kisaan lähteneet. Kisasta ovat tippuneet Eevi Teittinen, Niklas Hagman ja Sauli Koskinen. Kuva: Nelonen Media.


Lähtisitkö uudelleen mukaan?

- Ihan heittämällä lähtisin uudelleen mukaan! Heti lähtisin! Koska vaan, kuinka monta kautta vaan! Ehdottoman hauskaa!


Spekuloidaan, että jos olisit voittanut pääpalkinnon eli 30 000 euroa, niin mihin käyttäisit sen?

- En koskaan spekuloi rahalla. Oon ollut myyntialalla ja mulle on monta kertaa tarjottu diiliä, että "sun pohjapalkka on tää ja aattele, sit sä voit tienata näin ja näin paljon". Mä oon sillai, että "hei, ei mua kiinnostaa tuo vaan se, kuinka paljon voin saada faktana". En koskaan miettinyt pääpalkintoa ohjelman aikana, enkä voi kertoa sitä vieläkään!


Selviytyjät Suomi on Nelosen tuotantoa.

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fistä


Juttu on suosikkiuusinta ja se on julkaistu ensimmäisen kerran 22.2.2019

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat