Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Martina Aitolehden ex-kulta Hannu Pikkarainen on muuttopuuhissa - Katso kuvat uudesta kodista!

Ex-jääkiekkoilija ja nykyinen urheiluvalmentaja Hannu Pikkarainen esittelee uutta kotiaan Instagramissa.

19.1.2023 klo 11:00

Hannu Pikkarainen

Hannu Pikkarainen on ex-jääkiekkoilija ja urheiluvalmentaja. Kuva: AOPJulkisuuteen Martina Aitolehden kumppanina noussut Hannu Pikkarainen on muuttopuuhissa. Mies esittelee Instagramissa uutta kotiaan varsin innokkaana. Hän on julkaissut kuvia modernista ja hyvin valkoisesta asunnosta sekä jakanut fiiliksiään somessa.


Pikkarainen kirjoittaa Instassa:

-Mun tuleva koti. Tää on just sellanen mitä oon hakenut ja toivonut. Kompakti paketti, kaikki uutta, valoisa ja sijainti täydellinen mun arkeen ja tarpeisiin.Pikkarainen tykkää laittaa ruokaa, joten keittiössä tulee olla kokoa ja näköä.

-Keittiö on nyt hyvän kokoinen. Se kuinka paljon vietän aikaa köökin puolella, niin luonnollisesti tää oli yks tärkee kriteeri. Ja kyllähän toi tiskikonekin ehkä vähän jeesaa.


Myös kylpyhuone saa mieheltä kehuja:

-Kylppärissäkin on tällä kertaa tilaa sen verran, et mahtuu ihan jopa kääntymään, eikä suihkussakaan tarvii käydä pöntön päällä, ex-kiekkoilija suitsuttaa.


Juttu jatkuu kuvien jälkeen ->


Katso kaikki kuvat Pikkaraisen uudesta kodista painamalla kuvassa olevaa nuolta, kuvat Pikkaraisen Instagram-tililtä:Hehkutus ei lopu tähän, vaan parveke saa kiitosta:

-Iso asunnon levyinen lasitettu parveke tuo vähän lisää tilaa kokonaisuuteen ja taloyhtiön tarjoamat yleiset tilat on priimaa.


Pikkarainen on superiloinen uudesta kodistaan. Miehen uuden kodin hehkutuksen tajuaa, kun hän kertoo somessa omasta, varsin värikkäästä asumishistoriastaan:

-Koti on OIKEESTI mulle tärkein paikka ja on niin siistii päästä muuttamaan uuteen. Mul on muuten ollu elämäni aikana 23 kotiosoitetta: Suomessa 14, Ruotsissa 4, Saksassa 2, Valko-Venajällä 1, Kroatiassa 1, Jenkeissä 1. Neliöitä mulla on ollut niissä kaikkea väliltä 350-18,5m2. Ihan vaan tiedoks et on täs tullu nähtyy maailmaa ja aika paljon myös asuntorintamalla.Lue myös: Ohoh! Martina Aitolehti jätti Hannu-rakkaan parvekkeelle: Viinin hörppimiskuva villitsi somen!


Lue myös. Martina Aitolehden ex Hannu Pikkarainen ilman paitaa kuvissa - Heruttaa timmissä kuosissa!


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat