Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Marja Hintikka miettii tosi-tv-ohjelmaan lähtemistä: “Tuskin Ile lähtisi Temppareihin!”

Marja Hintikka on monessa tv-ohjelmassa mukana. Vappu ja Marja Live, Villa Hintikka, Luokkajuhlat.... Miksi hän uskoo, että töitä riittää jatkossakin?

29.2.2020 klo 10:00

Villa Hintikka

Marja Hintikka on tehnyt oman alansa töitä mm. mainosalalla, toimittajana ja juontajana. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Marja Hintikka on nähty viime ja tänä vuonna tv:ssä ainakin Luokkajuhlat-viihdeohjemassa, Villa Hintikka -keskusteluohjelmassa ja tulossa on Vappu ja Marja Liven uusi kausi.


Kun vanhenee, niin naisnäyttelijöille tulee vähempi rooleja. Mitä luulet, miten käy sinun työssäsi?

- Mun töiden renessanssi on alkanut vasta lasten saannin jälkeen. Olen tehnyt paljon kaikenlaisia töitä, myynyt moppeja, ollut puhelinvaihteessa, kaupan kassalla ja tehnyt avustajan hommia. Ajattelen, että tekevälle töitä riittää. Olen oikeasti aika ahkera. Jos perehtyy asiaan ja tekee työnsä niin hyvin kuin pystyy, niin kyllä aina töitä riittää. Otan tämä alan työt niin, että olen kiitollinen jokaisesta työstä, sillä en uskonut ikinä alalle pääseväni. Tehdään töitä ja katsotaan, mihin se johtaa, Hintikka kertoo.


Villa Hintikka

Anna Puu vieraana Villa Hintikassa. Kuva: MTV3


Television suosituin ohjelmaformaatti tuntuu olevan tällä hetkellä reality eli tosi-tv. Lähtisitkö itse tosi-tv-ohjelmaan mukaan?

- Mua kiehtoo joku Selviytyjät-formaatti, mutta tuskin uskaltaisin ikinä lähteä. Se on niin hurjaa. Ehkä sitä vähän haluaa suojella itseään, kun tekee niin näkyvästi töitä, että olisi joku alue, jota ei avaa. Toki teen sosiaalista mediaa paljon ja näytän meidän arjesta aidosti asioita ja kuvaan sotkukasoja. Itse tykkään näyttää todellisuutta. Ehkä voisin lähteä, jos löytyisi sopiva formaatti. En ehkä lähtisi Temppareihin, ja tuskin Ile lähtisi Temppareihin!, Hintikka viittaa mieheensä Ilkka Ile Uusivuoreen.


Villa Hintikka MTV3:lla to klo 21

Klikkaa ohjelmatiedot Telsu.fi


Vappu ja Marja Live alkaa MTV3:lla to 19.3. klo 21

Katso ohjelmatiedot Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»