Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maria Veitola viestittää lukijoilleen leikkauksen jälkeen - Pyytää erikoisen iltasadun sairaalaan

Maria Veitolalle on tehty iso leikkaus, mutta hän jaksaa viestittää seuraajilleen sairaalasta käsin.

8.10.2020 klo 14:15

Yökylässä Maria Veitola

Maria Veitola kuvattuna MTV3:n tiedotustilaisuudessa kertomassa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmastaan. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Maria Veitola kertoi eilen Instagram-tilillään, että häneltä on leikattu kasvain. Veitolan mukaan kasvain oli kietoutunut ruokatorven ympärille painaen sydäntä sekä palleaa. Kasvainlöydös tehtiin jo joulukuussa, mutta leikkaus vasta nyt.


Veitola kiittelee hoitohenkilökuntaa: kirurgia, lääkäreitä, hoitajia, sairaala-apulaisia, vahtimestareita ja fysioterapeuttia. Hän kertoo kärsivänsä järkyttävistä kivuista ja saavansa järisyttäviä kipulääkkeitä.Monista ohjelmista tutulle tv-kasvolle sataa tsemppiviestiä ihan meiltä taviksilta ja myös julkkiksilta, julkaisussa on jo yli 3500 kommenttia. Sairaalassa toipumassa olevalle Veitolalle julkkikset kirjoittavat mm. näin:


-Voi sinä ihana rohkea vahva ihmisupeus!!! Paljon voimia ja täydellistä paranemista!!!, Sara Chafak tsemppaa sydän-emojien kera.


-Parane pian ja paljon voimia, Anni Hautala kirjoittaa sydän-emojien kanssa.


-Ohhoh! Paljon rakkautta sinne ja tsemiä toipumiseen! Olet yksi kovimmista tyypeistä koskaan, Paleface pistää.Tänään tv:stä tulee Yökylässä Maria Veitola -jakso. Veitola jaksaa puffata illan jaksoa sairaalavuoteesta käsin ja haluaa kuulla iltasaduksi ajatuksia illan jaksosta. Hän kirjoittaa Instagramissa:


-Reaaliajassa mä oon edelleen yökylässä Meikun sairaalassa, mut telkkarissa oon tänään yökylässä jääkiekkoilijalegenda Esa ”Tiki” Tikkasen ja hänen hurmaavan Tuuli-rouvansa luona. Vaikka et olis kiinnostunut lätkästä, niin suosittelen sua katsomaan tämänkin yökyläilyn, jonka teemoja ovat mm. rakkaus ja menestyksen hinta.

-Ottaisin tosi mielelläni iltasaduksi vastaan ajatuksianne jaksosta tähän alle, laitattehan tulemaan.Ja kävijäthän kirjoittavat "iltasatuja", jotka varmasti lämmittävät leikkauksesta toipuvan Veitolan mieltä:


-Tätä jaksoa en ole vielä nähnyt, muita kyllä. Iso kiitos työstäsi mitä teet! Jaksot ovat saaneet julkkiksista esiin piirteitä joita voi vain ihaillen katsoa. Se persoonallisuus, ihmisyys, elämänviisaus. Itsellä oli kyllä lempparit Remu, Jorma Uotinen ja Miina Äkkijyrkkä

-Persoonallisuus. Sitten se elämän syvä viisaus siellä. Ja sitten sinä Maria saat ne jotenkin hillityn viisaasti sieltä esiin.


-Katseluun menee, kuten jokainen jakso ja ohjelmasi muutenkin. Olet huikea ja toivottavasti pian pääset kotiin Meikusta.


-Kaikki jaksot olen katsonut joka kaudelta ja Rakastan tätä sun ohjelmaa. Kiitos kun olet sinä


-Varmasti katsotaan mun 9vuotiaan lätkäjätkän kanssa. Pikaista toipumista ja tsemppiä Maria!


Nauris.fi haluaa toivottaa paranemisia ja pikaista toipumista Marialle!


Yökylässä Maria Veitola MTV3 to klo 21

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat