Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mari Perankoski: Oma jouluhulluus on hellittänyt - tämä joulu otetaan suhteellisen rennosti

Onko Perankoskella antaa vinkkiä keski-ikäiselle suomalaiselle naiselle, jolle iskee jouluhulluus?

10.12.2018 klo 7:00

Mari Perankoski

Mari Perankoski on näyttelijä ja käsikirjoittaja, joka on tuttu mm. Robasta, Ihmisten puolueesta ja Ranuan kummeista. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Mari Perankoski on naimisissa Jouni Hynysen kanssa. Perankoskella on yksi lapsi entisen miehensä näyttelijä, ohjaaja Jani Volasen kanssa.

- Oma jouluhulluus on jo hellittänyt, kun oma poika on jo 19-vuotias. Mutta kyllä siinä vaiheessa, kun hän oli pieni, niin rakensin joulumaata marraskuun alusta lähtien, oikein pieteetillä. Viime vuosina ei ole mitään sellaista, mitä on pakko tehdä jouluna. Otetaan suhteellisen rennosti.


Mari Perankoski

Perankoski on Aikuisen naisen joulukalenterissa keski-ikäinen joulumaniaa poteva Maria: 47-vuotias hedelmöityshoitobiologi, joka seilaa jouluhulluuden ja vaihdevuosien ristiaallokossa. Kuva: Yle Kuvapalvelu.


Onko Perankoskella antaa vinkkiä keski-ikäiselle suomalaiselle naiselle, jolle iskee jouluhulluus?

- Se on kyllä sellainen juna, jota on hirveän vaikea pysäyttää. Rauha pitää löytää ihan itse. Sitten jossain vaiheessa se ehkä hellittää itsestään - ehkä sitten kun lapset ovat isompia. Lapsethan on, että ihan oikeesti, lopeta, älä tuo noita asioita mun huoneeseen, Perankoski hörähtää.


Aikuisen naisen joulukalenteri Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa 24.12. asti.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat