Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Mari Perankosken selviytymiskeino rankkojen tapahtumien äärellä - "En yleensä mieti rikoksia."

Roba vie hektiselle poliisiasemalle Helsingin keskustassa.

30.8.2019 klo 11:00

Roba

Mari Perankoski esittää Robassa järkevää rikostutkija-Elinaa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Robaa on tehty kolme kautta, tänä syksynä 4. kausi starttasi MTV3:lla. Kausien välillä voi olla pitempikin väli, joka voi aiheuttaa kitkaa projektin alkuvaiheessa.

- Kuvauksissa oli hyvä tunnelma, ihan kuin ei oltaisi oltu erossa ollenkaan, Mari Perankoski kuittaa.Mari Perankoski esittää sarjassa rikostutkija Elina Sinisaloa, järkevää poliisia, joka pyrkii hoitamaan työnsä hyvin ja ilman jälkipuintia. Perankoski ei halua paljastaa roolihahmonsa kehittymisestä paljoakaan uudella tuotantokaudella.

- Elina on ollut aina tasaisen järkevä hahmo, eikä rooliin tule niin isoja kärjistyksiä kuin muille, Perankoski suostuu kertomaan.


Roba

Roban jengiä: Ilari Johansson, Andrei Alén, Linnea Skog, Mari Perankoski, Leena Pöysti ja Deogracias Masomi. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Entä kummittelevatko rikokset Mari Perankosken vapaa-aikana?

- En yleensä mieti rikoksia. Ainoastaan silloin, jos on niin absurdi rikos, että itsekin alkaa pohtia, että miten tuollaista voi tapahtua. Enempi keskityn sarjassa ihmissuhteisiin, en rikoksiin.Roba nimi viittaa Helsingin Pienellä Roobertinkadulla eli ”Roballa” sijainneeseen poliisiasemaan, joka suljettiin v. 2012. Sarjan pääosissa on nähty Perankosken lisäksi mm. Kari Hietalahti, Leena Pöysti, Riku Nieminen ja Tiina Lymi. Uusina kasvoina nähdään mm. Andrei Alén, Mimosa Willamo ja Deogracias Masomi.


Roba MTV3:lla ma klo 21.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat