Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Marco Bjurström herkistyy: "Yllättävä ujous voi olla aika kaunista" - Hyvät katsojat uusi kausi

Marco Bjurström vetää jo toista kautta Hyvät katsojat -ohjelmaa, mutta miehen teki tunnetuksi BumtsiBum!.

5.9.2019 klo 6:00

Hyvät katsojat

Marco Bjurström on monipuolinen ammattilainen: tv-juontaja, koreografi, ohjaaja ja onpa hän toiminut uutisankkurinakin. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Marco Bjurström tuli koko Suomen kansalle tunnetuksi huippusuositusta BumtsiBum!-viihdeohjelmasta. Nyt hän vetää jo toista kautta "Hyvät katsojat" -ohjelmaa, jossa julkisuudesta tutut ihmiset visailevat tv-tietämyksellään. Ketkä vieraista ovat erityisesti jääneet Bjurströmin mieleen ja miksi?

- Kyllä kaikki vieraat jäävät tietyllä tavalla mieleen. Se, että saadaan tänä aikana samaan studioon Vesku Loiri ja Hannele Lauri yhdessä Juha Mujeen kanssa, niin olihan se ihan mieletöntä. He ovat legendoja, joiden töitä olen itse saanut vuosien varrella ihailla.

- Myös yllätykset ovat jääneet mieleen. Kun meillä oli tv-kuuluttajia, jotka normaalisti eivät pelleile tv:ssä, niin oli hienoa katsoa, miten he innostuivat. Anna-Liisa Tilus veti ympäri studiota juosten ja laukaten, niin siinä oli paljon hauskoja hetkiä.Bjurström hiljenee pohtimaan, mikä tekee vieraasta erityisen.

- Kyllä se oikeasti on niin, että jokaisessa on oma herkkunsa ja oma hienoutensa. Esimerkiksi yllättävä ujous voi olla aika kaunista. Jos tulee vaikkapa komediaryhmä, joka on työssään koko ajan hauskoja, niin se on aika söpöä, kun yhtäkkiä ryhmä onkin aivan vakava ja rupeaa miettimään.


Hyvät katsojat

Marco Bjurströmin vetämä Hyvät katsojat tuo kolmehenkiset tiimit kisailemaan. Viikoittain vaihtuvissa joukkueissa nähdään sekä nousevia tähtiä että pitkän linjan tekijöitä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Osaako suomalaiset heittäytyä Hyvät katsojat -ohjelmassa?

- Suomalaiset kisaajat osaavat tosi hyvin heittäytyä. Meidän heittäytyminen on ehkä vähän toisenlaista kuin jos oltaisiin tekemässä tätä Italiassa tai Ranskassa. Siellä heittäytymiseen liittyy teatteria, joka meillä koettaisiin teeskentelynä. Siellä se ei ole teeskentelyä, vaan sen kulttuurin tapa ilmaista asioita. Me ollaan taas omanlaisiamme ja hyvä niin.

- Se on erityisen hauskaa, että joillain iskee oikea kilpailuvietti päälle ja yhtäkkiä ollaan ihan tosissaan. Sieltä tulee sellainen “Kyllä tässä nyt kilpaillaan” -asenne. Ihmiset kotisohvallakin näkee, että tuo oikeasti yrittää.


Hyvät katsojat

Marco Bjurströmin ympärillä Tomi Kouvola, Hanna Sumari, Tuija Pehkonen sekä Saana Akiola, Marko Keränen ja Ansku Bergström. Kuva: Numi Nummelin / Yle Kuvapalvelu


Jos pystyisit valitsemaan kaikista maailman ihmisistä, niin kenet haluaisit ohjelmaan vieraaksi?

- Jaa, jaa, kun mä oikein mietin. Osa on jo siirtynyt majan maille, mutta jos olisi mahdollista, niin Parempi myöhään Ritva Valkama ja Pentti Siimes olisivat tajuttoman hienoja. Tai sitten legendaarisia jenkkiläisiä, kuten Oprah Winfrey. Kyllä siellä olisi aikamoisia taitureita jenkki talk show -emännissä ja isännissä.


Uuden kauden aloitusjaksossa kisaavat TTK-tanssinopettajat Marko Keränen, Ansku Bergström ja Saana Akiola sekä koti- ja sisustusohjelmista tutut Hanna Sumari, Tuija Pehkonen ja Tomi Kouvola.


Hyvät katsojat uudet jaksot alkavat Yle TV1:llä la 7.9. klo 21.15

Jäikö jakso näkemättä? Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat