Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maija Vilkkumaa paljastaa TVOF-hassuttelut: “Oon nauranut näissä kuvauksissa ihan hirveästi!”

Uusi The Voice of Finland valmentaja on Maija Vilkkumaa.

21.1.2021 klo 9:30

The Voice of Finland

The Voice of Finland -valmentaja Maija Vilkkumaa on Suomi rockin legenda. Kuva: Nelonen Media


Maija Vilkkumaa on ekaa kautta The Voice of Finland -viihdeohjelmassa. Miltä on tuntunut tehdä TVOF:ää?

- Ihan mahtavalta ja jännittävältä, tämä vie koko aivokapasiteetin. Olen ollut vieraana Voicessa ja Mira Luodin apuvalmentaja, joten sitä kautta tiedä, että tuotanto on mahtava. Kilpailijoilla on unelma ja siellä on hyvä tunnelma. Mutta ei siihen täysin voi valmistautua.


Minkälainen porukka on mukana?

- Ne on ihan mahtavia. Tämä on jännittävä kilpailu, jossa me ollaan keisareina kääntämässä peukkua, kun gladiaattorit menee areenalle. Mutta kyllä oon nauranut näissä kuvauksissa ihan hirveästi!


The Voice of Finland

The Voice of Finland -valmentajat: Juha Tapio, Sipe Santapukki, Toni Wirtanen, Maija Vilkkumaa ja Redrama. Kuva: Nelonen Media


Redramalla on koiranpentuilme, Juha Tapio siteeraa omia biisejään ja kaksoistuoli Toni & Sipe haluaa rikkoa sen laulajan ja koota palaset sitten yhteen. Mikä sun taktiikka on saada hyviä laulajia tiimiisi?

- Ihan aluksi musta tuntui, että yhdistelin muiden taktiikoita, vaikken osaakaan tehdä koiranpentuilmettä. Mutta on tullut siteerattua kaiken maailman runoilijoita ja on myös puhunut omien epäilyksien voittamisesta. Mutta sitten olen ruvennut pikkuhiljaa löytämään oman kaistani.


- Oman äänen löytäminen ja epävarmuuksien voittaminen on tärkeitä laulajille. Ja överi itseluottamus: musta rupesi tuntumaan vähän aikaa sitten, että minä ja apuvalmentajani olemme maailmankaikkeuden paras valmentajakaksikko. Kuka muu suhun uskois? Mun panos tähän ohjelmaan on “Kuka muu muka?” -asenne, Vilkkumaa naurahtaa.


The Voice of Finland Nelosella perjantaisin ja sunnuntaisin alkaen 22.1. kello 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»