Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussi-Matti on "julkkis" toreilla ja tansseissa - Lapsihaave elää: "Miksei Sauli Niinistöstä...?"

Suosikkiuusinta: Maajussi-Matti kertoi MTV Uutisille kuulumisiaan Maajussille morsian -ohjelman jälkeen.

20.11.2021 klo 8:00

Maajussi-Matti

Maajussi-Matti oli ohjelman seniori tällä Maajussille morsian -kaudella. Kuva: MTV3


Lemiläinen perunanviljelijä ja myyjä Matti valitsi Maajussille morsian -ohjelmassa "morsiamekseen" Annukan. MTV Uutiset kertoo Matin haastattelussa, että kuvausten jälkeen Matti matkusti rempseän Annukan luo Lieksaan.Yhteisen viikonlopun aikana romantiikkaa ei kuitenkaan ollut ilmassa ja juttu loppui heti alkuunsa:

-Ei sen viikonlopun jälkeen Annukasta kuulunut mitään. Laitoin itse hänelle muutaman viestin. Ei meidän kemiamme yksinkertaisesti vain kohdanneet. Olemme vaan niin erityylisiä, Matti toteaa MTV Uutisille.


Maajussi-Matti

Matti valitsi Annukan kolmesta morsianehdokkaasta farmiviikon jälkeen. Kuva: MTV3


Ohjelman jälkeen Matin elämässä on ollut pieniä ”virityksiä”, kuten hän itse toteaa. Vipinää on tullut tansseista ja hieman muualtakin. Mitään vakavaa ei kuitenkaan ole tullut.

-Tuntuu, että tämän ohjelman myötä tulleen julkisuuden takia ihmiset ovat hyvin varovaisia lähtemään mihinkään, Matti tuskailee.


Lappeenrannan torilla mies on sen sijaan herättänyt huomiota. Ihmettelijöitä ja kyselijöitä riittää Maajussille morsian -ohjelmasta. Erityisesti vanhemmat ihmiset ovat hakeutuneet miehen juttusille.

-Monet miehet ovat tulleet haastamaan naisasioista. He ovat huolissaan siitä, kun suomalainen nainen luulee heidän mielestään itsestään liikoja. He sanovat, että jonkun pitäisi olla keulakuva tässä asiassa. Heidän mielestänsä naisten pitäisi laskea hieman rimaa näissä suhdeasioissa.


Maajussi-Matti

Tästä kaikki lähti liikkeelle. Matti sai ystävältään apua kirjeiden lukemisessa ja morsiamen valinnassa. Kuva: MTV3


Entäpä mitä mieltä Matti on itse tästä väittämästä?

-Kyllähän se varmaan osalla pitää paikkansa. Osalla suhteettomuus johtuu siitä, kun ne eivät kulje missään ja ovat jumiutuneet kotiinsa. Ei se puoliso yleensä sinne pihapiiriin tupsahda.


Matti kertoi ohjelmassa avoimesti lapsihaaveistaan. 50-vuotias mies ilmoitti heti kauden alussa haluavansa lapsia. Matti ei ymmärrä, miksi aihe nousi niin suureksi halooksi

-Miksei Sauli Niinistöstä puhuta? Onhan hänelläkin lapsi ja nuorempi nainen. Vaan puhutaan tällaisesta maajussista, joka on ensimmäistä kertaa televisiossa.


Maajussi-Matti

Matti valitsi Annukan, Sirpan ja Minnan tutustumaan itseensä ja tiluksiinsa farmiviikolle. Kuva: MTV3


Matilla haaveet ovat pysyneet edelleen samana.

-Mihinpä ne lapsihaaveet ohjelman myötä katoisivat, mies kertoilee.


Maajussille morsian edellisten kausien jaksot mtv-palvelussa.

Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi


Lähde: Mtv Uutiset

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat