Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Maajussi-Kallen Niina rehellisenä sydänoperaatioista: "Vaikuttaa elämääni niin, että mun täytyy..."

Maajussille morsian -ohjelmasta tuttu Niina sairastaa parantumatonta sydänsairautta.

9.2.2022 klo 11:00

Maajussi-Kalle

Maajussille morsian -ohjelmassa Niina löysi rakkauden ja elää yhdessä maajussi-Kallensa kanssa. Kuva: MTV3


Viime kauden Maajussille morsian -ohjelman alkuvaiheessa laulava musiikinopeopiskelija Niina vastasi Kallelle videotervehdyksellä. Pirteä Niina jäi Kallen mieleen. Molemminpuolinen kiinnostus heräsi ja Kalle valitsi Niinan pikatreffeille - loppu onkin historiaa. Reality-ohjelman kuvausten aikana ihastuttiin ja lähdettiin rakentamaan parisuhdetta.Kaikki ei ole kuitenkaan pelkkää ruusuilla tanssimista, sillä Niina on kertonut sairastavansa parantumatonta ja harvinaista sydänsairautta, CPVT:tä. Hän sai ensimmäisen sydämentahdistimen jo 18-vuotiaana. Nyt maajussin morsian on viettänyt toisen tahdistimensa 1-vuotispäivää ja jakanut tunnelmiaan Instagram-tilillään.


Lue myös: Maajussi-Kallen Niina julkaisi salakuvat häähumusta - Katso romanttiset otokset maalaismiljöössä!Maajussi-Kalle

Niina ja Kalle kahvipöydässä Maajussille morsian -ohjelman juontajan Vappu Pimiän kanssa. Kuva: MTV3


Niina kirjoittaa Instassa näin:

-Tahdistimen 1-vuotispäivä! Tasan vuosi sitten 1.2.2021 sanoin heipat mun ensimmäiselle tahdistimelle, joka autteli mua lähes 8 vuotta. Ensimmäinen kuva on otettu juuri ennen leikkausta eli vuosi sitten, toinen on viikko leikkauksen jälkeen ja viimeisen kuvan nappasin äsken. Eli vuoden paranemisprosessi takana. Tahdistintasku on parantunut hyvin, eikä se ole juurikaan enää kipeä. Välillä hutiloidessani siihen toki sattuu, mutta onneksi jo alitajuntaisesti tahdistinta suojelee kolauksilta ynnä muilta, Niina avaa sydänoperaatioitaan.


Lue myös: Maajussi-Kallen Niina tyrmäävän upeana hääpuvussa - Tämä prinsessaunelma kerää katseet!Maajussi-Kalle

Niina ja Kalle asuvat yhdessä Sastamalassa Kallen tiluksilla. Kuva: MTV3


Tahdistin vaikuttaa jokapäiväiseen elämään ja Niina kertoo asioista, jotka pitää huomioida:

-Ihopsori tykkää oleilla arven seudulla ja keloidin kasvua arpikudokseen oon hillinnyt keloidivoiteella. Tahdistin itsessään vaikuttaa elämääni niin, että mun täytyy varoa sähkömagneettisen kentän tuottavia laitteita ja alueita. Esimerkiksi puhelinta täytyy pitää vähintään 15 cm päässä tahdistimesta, eikä voimalinjojen alla sovi kuljeskella liian pitkään. Onneksi nykylaitteet on tosi hyviä, kestäviä ja kehittyneitä, niin harvoin tulee mitään häiriöitä mistään. Tän uuden tahdistimen mukana sain myös sovelluksen puhelimeen, josta näen muun muassa fyysisen aktiivisuuden! Sisäänrakennettu aktiivisuusmittari siis, peukut sille!, Niina lopettaa kirjoituksensa positiivisesti.


Niina julkaisi kuvia leikkauksesta ja paranemisestaan. Näet kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Sydänlasten viikkoa vietetään 7.-14.2. Viikon tavoitteena on lisätä yleistä tietoisuutta synnynnäisistä sydänvioista sekä Sydänlapset ja -aikuiset ry:stä. Lue lisää www.sydanlapsetjaaikuiset.fi


Lue lisää: Maajussi-Kallen Niina hurmaa uudessa hiustyylissä - Tämä kaunotar saa päät kääntymään


Maajussille morsian -jaksot mtv-palvelussa.

Katso tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat