Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kuka on suorapuheinen ja itsevarma Diili-Helena? "Tärkeintä on, että ihmisiä tippuu mun ympäriltä"

Diili-Helena eli Helena Hallanoro on tehnyt näyttävän kansainvälisen uran.

18.7.2021 klo 10:00

Helena Hallanoro

Helena Hallanoro, 53, on sisustusarkkitehti ja tilasuunnittelupäällikkö Helsingistä, joka tykkää golfata ja käydä kuntosalilla vapaalla. Kuva: Nelonen


Sisustusarkkitehtina ja esimiehenä uransa tehnyt Helena Hallanoro on työskennellyt monella mantereella: Yhdysvalloissa, Japanissa ja Dubaissa. Helena on kertonut Diili-ohjelman taustajoukoille, että hänen vahvuuksiinsa kuuluu ymmärrys kansainvälisistä työyhteisöistä ja bisneskulttuurista.


Diilissä Helena on puhunut suunsa puhtaaksi. Diili-pomo Jaajo Linnonmaa on antanut Helenalle rakentavaa palautetta jo heti ohjelman alkumetreillä ja todennut, että Helenalla johtajana on petrattavaa siinä, kuinka auktoriteettinen voi olla. Auktoriteetti voi olla Jaajon mielestä myös olemalla reilu.


Helena haastoi toista Diili-kisaajaa, Tarua, tiukkasanaisesti Aarrejahti-kisassa. Helenan mielestä Taru oli sooloillut tehtävässä. Tässä naiset yhteiskuvassa hymyilevinä Helenan Instagramissa jakamassa kuvassa:Huikean itsevarmana kameroiden edessä puhuva Helena kertoo lähteneensä kisaan aitona omana itsenään, eikä siten pelkää tosi paikan tullen puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Tämä on tullut todistetuksi myös Diili-jaksoissa.


-Tärkeintä on se, että ihmisiä tippuu mun ympäriltä pois, koska se on aina steppi eteenpäin, Helena kertoo ohjelmassa strategiaansa.


Helena haluaa todellakin antaa palaa, hän haluaa olla rohkea heittäytyjä. Diili-Helenan mielestä kisassa tapahtuvaa ei kannata katua.


Lue lisää: No huh, huh! Diili-kisaajat aikamoista porukkaa: rikoskirjailija, McDonalds kasvatti, seikkailija...


Diili uusinnat pyörivät Nelosella ja Ruudussa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»