Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kuka on keittiön kunkku? - Kokkisodassa otetaan mittaa kattiloin, paistinpannuin ja leikkuulaudoin

UUSI SARJA: Keittiöt muuttuvat jälleen taistelutantereeksi, kun Kokkisota palaa ruutuun.

22.11.2018 klo 7:00


Kokkisota

Sikke Sumari juontaa - Teemu Laurell, Kape Aihinen, Linnea Vihonen, Harri Syrjänen, Tommi Tuominen ja Serko Rantanen kokkaavat. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Tuoko uusi kausi Kokkisotaan jotain uutta? Kyllä, se tuo ekologisempia ruokia, mm. kasvispainotteisia annoksia. Opimme tv:n ääressä mm. miten nyhtökaura kannattaisi maustaa, mitä on munakoison itkettäminen ja miten tehdään vegaanimajoneesia.


Tulevalla kaudella vieraina nähdään politiikan, urheilun ja viihdemaailman tähtiä. Vieraat saapuvat studiokeittiöön 20 euron arvoisen ruokakassin kanssa, mistä loihditaan yhdessä Kokkisodan kokkien kanssa ennennäkemättömän upeita annoksia.


Kokkisota
Monipuolinen Sikke Sumari on mm. perustanut ravintolan, pitänyt kokkauskursseja ja kirjoittanut useita keittokirjoja. Kokkisodassa Sikke valvoo, että kokit sotivat sääntöjen mukaan. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Kauden starttijaksossa keittiöissä taistelevat Putouksesta tutut näyttelijät Pilvi Hämäläinen ja Ernest Lawson. Vauvan soseet ja pussinuudelit taipuvat gourmet-illalliseksi yhdessä Kape Aihisen ja Tommi Tuomisen kanssa.


Kokkisota MTV3-kanavalla torstaisin 22.11. klo 20 alkaen.

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»