Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Krista Siegfrids toi Rutger-rakkaansa ja Lizzy-vauvan Suomeen: "Ainut asia, mitä jännitän on..."

Suosikkiuusinta: Krista Siegfrids on tanssinut upeasti Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa. Hän on myös tehnyt vauhdikkaita temppuja - katsojien iloksi ja äitinsä kauhuksi.

9.10.2021 klo 10:00

Krista Siegfrids

Krista Siegfrids on edustanut Suomea Euroviisuissa, tuomaroinut Talentissa, laulanut isoille areenoille ja nyt hän tanssii suomalaisille TTK:ssa. Kuva: KKM


Krista Siegfrids, 35, on tanssinut tällä kaudella Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa varmaotteisesti. Hän on varmastikin yksi voittajasuosikeista.


Menevä nainen on nähty hyvärytmisenä lattareissa ja onpa hänestä kuoriutunut myös vakiotanssimimmi.Kun Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan kävi kutsu, piti miettiä tovi. Laulaja-esiintyjä oli keskittynyt täysin Lizzy-vauvan hoitoon yhdessä Rutger-rakkaansa kanssa. Asuinpaikkakaan ei ollut Helsinki tai Suomi, vaan Amsterdam ja Hollanti.


Suostuitko siltä istumalta, kun sinua pyydettiin ohjelmaan?

- Olen aina halunnut mukaan tähän ohjelmaan ja kun mua pyydettiin, niin hypin ilosta ja olin ihan että “herrajumala, mitä mä teen?!” Mulla on pieni vauva ja me asutaan Amsterdamissa, laulaja kertoo.


Kristan perhe Italian Sisiliassa viime kesänä, kuvat Siegfridsin Instagramista:Rutger-puoliso kannustamana Siegfrids uskalsi ottaa vastaan vaativan pestin TTK-kisaajana. Myös isoäidillä oli iso rooli:

- Mies suostui tulemaan Suomeen. Mieheni tukee mua ja hän tietää, että tämä on tärkeää mulle. Olen superonnellinen, että tämä onnistui. Onneksi äitini voi hoitaa vauvaa. Mun äiti pääsee tapaamaan vauvaa ja vauva äitiäni, se on ihanaa.


- Mun vauva on jo sen verran vanha, niin nyt tuntuu ihan ookoolta mennä töihin, jos hän olisi pienempi, en olisi lähtenyt, Siegfrids pohtii.


Krista Siegfrids

Krista Siegfrids ja Anssi Heikkilä ovat sähäkkä tanssipari, jonka esityksistä ei puutu vaikeita koreografioita. Kuva: KKM


Miten suhtaudut kovaa treeniin, jota tarvitaan, että kisassa menestyy?

- Olen tottunut kovaan treeniin, ja tottunut kärsimään tanssisalissa. En pelkää pitkiä tunteja. Nyt haluan päästä huippukuntoon, olen aina treenannut ja ollut fyysinen, kun olen priorisoinut vauvaan. Nyt tämä on samalla remontti saada äiti takaisin kuntoon.


Mitä pelkäät kisassa eniten tai minkä koet vaikeaksi?

- Ainut asia, mitä jännitän on korona. Jos joutuu karanteeniin ja jättää ohjelma välistä, se olisi tosi ikävää.


Kristan ja Anssin jivessä ei puuttunut vauhtia. Kuva Siegfridsin Instagramista:Suorat lähetykset voivat jännittää esiintymiskokemusta omaaviakin. Miten valmistaudut sunnuntain suoriin lähetyksiin, kun miljoonaa silmäparia katsoo?

- Välillä haluan omaa rauhaa ja välillä tarvitsen energiaa ja hengailen kaikkien kanssa. Rakastan suoria lähetyksiä, I live for it.


Tanssii Tähtien Kanssa on MTV-ohjelmistoa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat