Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Krista Siegfrids joutui sairaalaan, vaarallinen tulehdus riskinä: "Toivon, että toivun nopeasti..."

Krista Siegfrids meni rutiinitsekkaukseen ja joutui leikkaukseen.

15.1.2021 klo 10:24

Krista Siegfrids

Siegfrids nähdään Talent Suomi -ohjelmassa helmikuussa. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiLaulaja Krista Siegfrids sai lapsen marraskuussa. Nyt hän kertoo Instagramissa, että joutui kiireelliseen leikkaukseen synnytyksen jälkeisestä rutiinitarkastuksesta. Siegfridsin kohdusta löytyi pala istukkaa, mikä johti leikkaukseen.


Laulaja on jakanut Instagramissa lyhyen videon, jonka yhteydessä hän kirjoittaa tapauksesta.- Tässäpä video minusta seksikkäissä sairaalavaatteissa. Tämä viikko on ollut vähän dramaattinen.... Menin sairaalaan synnytyksen jälkeiseen tarkastukseen ja kohdustani löytyi pala istukkaa. Se voi olla vaarallinen tulehtuessaan, joten minulle piti tehdä leikkaus, jotta se saatiin pois. Olen kiitollinen, että leikkaus tehtiin kiireellisesti ja sain hoitoa kotimaassani. Tiesin olevani hyvissä käsissä. Onneksi kaikki meni hyvin ja vointini on hyvä. Nyt toivon, että toivun nopeasti, Siegfrids kirjoittaa.


Krista Siegfrids jakoi esikoislapsestaan ja miehestään kuvan syntymäpäivänään:Krista Siegfrids kiittää Naistenklinikan hoitajia ja lääkäreitä.

- Haluan kiittää kaikki mahtavat lääkärit ja hoitajat Naistenkliniikalla! Mulla oli tosi turvallinen ja hyvä fiilis koko ajan! Arvostan teidän työtä ja ammattitaitoa suuresti.


Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin 7.2. klo 19.30 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat