Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Kohuttu sarja nyt tv:ssä: Nyrkki - Suomen salainen iskuryhmä sai vastaansa KGB:n ja CIA:n

Nyrkki - Kylmän sodan aikaiseen 1950-luvun Helsinkiin sijoittuva vakoojatrilleri alkaa tv:ssä.

7.2.2021 klo 10:00

Nyrkki

Useita Kultainen Venla -ehdokkuuksia keränneen sarjan keskiössä on Supon salainen iskuryhmä Nyrkki. Kuva: MTV3Nyrkki on 10-osainen vakoojatrilleri, jonka keskiössä on Supon salainen iskuryhmä. Vakoojatarinassa ovat mukana myös CIA ja KGB. Ja yhden naisen kohtalona on päättää Suomen tulevaisuus.


On vuosi 1955 ja olemme kylmän sodan polttopisteessä. Ei, se ei ole Washington tai Moskova, vaan Helsinki. Lähestyvien presidentinvaalien alla KGB ja CIA tekevät kaikkensa varmistaakseen, että Suomeen tulee heidän haluamansa presidentti. Itä ja länsi - KGB ja CIA - vääntävät armottomasti kättä Suomen tulevasta suunnasta.


Nyrkki

New Yorkissa opiskeleva Helena Korhonen (Emma Parviainen) on keskeisessä roolissa Nyrkki tv-sarjassa. Kuva: MTV3


Nyrkki, suomalaisvakoojien salainen iskuryhmä, suojelee tehokkaasti Suomen itsenäisyyttä. Nyrkki kamppailee pitääkseen isänmaan itsenäisenä ja joukkonsa koossa.


CIA tukee Fagerholmia, KGB Kekkosta. Panokset kovenevat, kun Kekkonen ja Fagerholm alkavat pelata tosissaan presidenttipeliä. Pian Nyrkin jäsenet huomaavat olevansa vastuussa Porkkalan ja Suomen kohtalosta.


Nyrkit veressä puolustautuu myös New Yorkissa opiskeleva Helena Korhonen (Emma Parviainen), jonka avuksi ilmestyy kylmähermoinen kohukaunotar Tabe Slioor (Jessica Grabowsky).


Nyrkki

Hannu-Pekka Björkman näyttelee Yrjö Ylitaloa. Kuva: MTV3


Sarjan pääosissa näyttelevät Emmi Parviainen, Olavi Uusivirta, Hannu-Pekka Björkman, Sampo Sarkola ja Katja Küttner. Sarjan ovat ohjanneet AJ Annila ja Alli Haapasalo ja sen ovat käsikirjoittaneet Katri ja Kirsti Manninen.


Nyrkki (12) MTV3 ma 08.02. klo 21 alkaen

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat