Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kohuotsikoihin noussut Pate Mustajärvi tv:ssä: "Mihin sitä tulikaan lupauduttua..."

Suomi soi -musiikkiohjelma tuo kansainväliset jättihitit suomeksi kotisohville.

18.3.2023 klo 10:00

Pate Mustajärvi
Popeda ehti julkaista yli 20 albumia, ja soolourallaan Pate on julkaissut 12 levyä. Tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Ukkometso, Kersantti Karoliina ja Tahdotko mut tosiaan. Kuva: Tero Ahonen/Nelonen


Muusikko Pauli ”Pate” Mustajärvi on suomalainen rock-ikoni. Neljä vuosikymmentä Popeda-yhtyeen keulakuvana, kymmeniä albumeja ja tuhansia keikkoja takana.


Pauli Mustajärvi ilmoitti marraskuussa jättävänsä Popedan ja pääsi otsikoihin. Nyt soolouralle siirtynyt Mustajärvi ottaa ison harppauksen uusiin haasteisiin.Pate Mustajärvi

Suomi soi -musiikkiohjelmassa Mustajärven lisäksi hittejä laulaa suomeksi Olavi Uusivirta, Jonna Tervomaa, Samuli Putro ja Mira Luoti. Kuva: Tero Ahonen/Nelonen


Mustajärvi on yksi uuden Suomi Soi -musiikkiohjelman artisteista. Harvemmin tv-ohjelmissa nähty Pate Mustajärvi avaa fiiliksiään Nelosen tiedotteessa:

-Jännittää ihan pirusti, että mihin sitä tulikaan lupauduttua mukaan. Mutta ihan mahtavaahan tää on, mukava jengi mukana ja loistava bändi!


Ohjelmassa kupletin juoni on seuraavanlainen: viisi kotimaista huippuartistia on valikoinut kansainvälisiä klassikkokappaleita, jotka he esittävät suomeksi.


Pate Mustajärvi

Jonna Tervomaa tunnetaan vahvana tulkitsijana. Hän on saanut useita Emma-palkintoja sekä arvostetun Teosto-palkinnon. Kuva: Tero Ahonen/Nelonen


Suomi Soi -ohjelmassa hitit, kuten Banglesin Eternal Flame, Aviciin Hey Brother, Robbie Williamsin Feel, R.E.M.:in Losing My Religion tai Joe Cockerin You Are So Beautiful saavat uuden tulkinnan. Ohjelma tekee myös kunniaa suomalaiselle käännösiskelmäperinteelle, sillä jokaisessa jaksossa kuullaan versioita vanhoista ikivihreistä.


Kuusiosaisen uutuusohjelman juontaa Heikki Paasonen, joka on ollut keskeisessä roolissa täysin uuden Suomi Soi -formaatin kehittämisessä. Studio-orkesteri soittaa Timo Kämäräisen johdolla.


Lue myös: Tässä on Pate Mustajärven harvoin julkisuudessa nähty Jenni-tytär - Myy isänsä keikkapalkkion


Suomi Soi tutuin sävelmin ja uusin sanoin perjantaisin 5.5. alkaen Nelosella ja Ruudussa.

Katso tv-ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»