Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

Kohuleffa Levottomat TV:ssä - Runsas seksi herätti paheksuntaa, mutta katsojat tykkäsivät

Levottomat oli kohun saattelemana yksi Suomen katsotuimmista leffoista v. 2000.

7.10.2023 klo 7:29

Levottomat

Ari (Mikko Nousiainen) ja Tiina (Laura Malmivaara) ovat suhteessa - tai ei suhteessa... Kuva: Sub


Levottomat sai ensi-iltansa v. 2000. Elokuva kertoo yhden illan juttuja harrastavasta nuoresta ambulanssilääkäristä ja hänen ystäväpiiristään, joka viettää nuoruuttaan kuin viimeistä kesää.


Levottomat oli ohjaaja Aku Louhimiehen lopputyö Taideteollisen korkeakoulun Elokuvataiteen laitokselta. Elokuvan seksikohtaukset herättivät julkaisuvuonna kohua ja paheksuntaa. Se olikin yksi Suomen katsotuimmista elokuvista julkaisuvuotenaan.


Levottomat

Nuori ambulanssilääkäri Ari (Mikko Nousiainen) kuumalla rannalla auringonpaisteessa. Kuva: Sub


Ambulanssilääkäri Ari (Mikko Nousiainen) tykkää pokata naisia, muttei halua tavata yhden illan juttujaan toista kertaa. Nuorella lääkärillä on käsitys, että sitoutuminen johtaa toisen satuttamiseen.


Uimarannalla Ari tapaa Tiinan (Laura Malmivaara), joka ihastuu Ariin ja painostaa miestä tapaamaan toistamiseen. Pari alkaakin seurustella lähes Arin huomaamatta.


Levottomat

Ilona (Matleena Kuusniemi) seuraa intensiivisesti Stigin (Petteri Summanen) jätskin syöntihommia. Kuva: Sub


Pian koittaa hetki, kun Tiina esittelee Arin omille ystävilleen Ilonalle (Matleena Kuusniemi) ja Hanna-Riikalle (Irina Björklund) sekä heidän poikaystävilleen Stigille (Petteri Summanen) ja Rikulle (Valtteri Roiha).


Levottomat sai myös palkintoja mm. Samu Heikkilälle myönnettiin leikkaus-Jussi ja Leri Leskiselle erikois-Jussi elokuvan tunnuslaulusta ja musiikista.


Katso Levottomat ohjelma-aikoja Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»