Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kiti Kokkonen paljasti yöllä somessa TTK-tiputuksesta: "Jos oisin nyt täysissä voimissa..."

Kiti Kokkonen tippui opettajansa Marko Keräsen kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta.

8.11.2021 klo 10:15

Kiti Kokkonen

Kiti Kokkonen on Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja, näyttelijä ja komedienne. Kuva: KKM


Kiti Kokkosella on ollut tänä syksynä monta rautaa tulessa. Hän on ihastuttanut TTK-tanssiparketilla huikealla heittäytymisellään, taidollaan ja taiteellisella linjallaan. Suomen Komediateatterissa on saanut ensi-iltansa LOISTOKUNNOSSA! revyy viime viikolla. Myös Tanhupallon oma ohjelma on pyörinyt tv:ssä.


Lue myös: Jee! Kiti Kokkonen on JUHLAKUNNOSSA! - Mutta nähdäänkö Kiti sunnuntaina TTK-parketilla?


Kokkonen sairastui kovaan flunssaan ja joutui jättämään yhden tanssijakson väliin. Rapsakka työtilanne, kovat treenit ja sairastuminen näyttivät vaatineen veronsa.


Nyt sunnuntaina Kokkonen & Keränen pari eivät saaneet tuomareilta, eivätkä katsojilta riittävästi ääniä, vaan tippuivat kisasta.


Lue myös: Kiti Kokkonen pisti tiukat vaatimukset tiskiin - TTK-pariksi kelpasi vain Marko Keränen!


Kiti Kokkonen

Kiti Kokkonen ja Marko Keränen hurmasivat TTK-tanssiparketilla. Kuva: KKM


Kokkonen oli silminnähden huojentunut tippumisesta ja myös kertoi tämän suorassa tv-lähetyksessä. Yöllä Kiti Kokkonen oli jakanut tunnelmiaan someseuraajilleen Instagramissa näin:


-Yöterveisiä! Tanssii tähtien kanssa ohjelma oli mulle enemmän kuin televisio-ohjelma. Sain jollain jännällä tavalla kadotetun osan itsestä takaisin. Ja vaikka syksy on ollut enimmäkseen resurssit ylittävä, fyysisesti ja henkisesti paljon rankempi kuin osasin etukäteen kuvitella - niin luonnollisesti en vaihtaisi päivääkään pois, Kokkonen suitsuttaa.


Kokkosen ja Keräsen karmaiseva paso doble TTK-instagramista:Näyttelijä-koomikko-taiteellinen johtaja myös pohtii tippumisensa aiheuttamia tuntemuksia:

-Mietin kotimatkalla, että jos oisin nyt täysissä voimissa ni putoaminen varmaan harmittaisi todella paljon, mutta juuri nyt tunnen helpotusta, kun keho pääsee palautumaan. Tunnen myös suurta kiitollisuutta siitä, että sain tanssia! Hienot kokemukset ja ihmiset jää ikuisesti sydämeen.


-Kiitos Marko Rakas! Kiitos kaikille meitä äänestäneille. Kiitos kannustuksista ja mukana elämisestä. Kiitos koko työryhmälle ja kaikille tanssipareille. Ja kiitos Aleksille parinvaihtoviikosta. Ja elän finaaliin asti NIIN hengessä mukana! Ihastellen! Kokkonen lopettaa kirjoituksensa vuolaisiin kiitoksiin.


Lue myös: Kiti Kokkonen avautuu tummista sävyistä elämässään: "En mä tiedä, onko mussa edes iloista puolta"


Lue myös: Oi! Kiti Kokkonen paljastaa Olli-rakkaastaan: “Parisuhteen lisäksi on tällainen bonus!”


Tanssii Tähtien Kanssa su klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»