Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Kiti Kokkonen paljastaa yksityiselämästään: "En pidä yllätyksistä, enkä humalasta, koska..."

Kiti Kokkonen joutui yllätetyksi Suurmestari tv-sarjassa.

10.4.2021 klo 10:00

Kiti Kokkonen

Kiti Kokkonen on näyttelijä, ääninäyttelijä ja kirjailija sekä Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja. Kuva: MTV3Kiti Kokkonen on ollut vakiojäsenenä Suurmestarit tv-sarjassa. Kokkonen luuli ennen kuvauksia olevansa hyvä tehtävien ratkaisemisessa.

-Katsoin tätä vuosi sitten tv:stä ja ajattelin, että olisin tässä tosi hyvä, kekseliäs ja loistava. Olen aina luullut, että mulla ei ole minkäänlaista kilpailuhalua, enkä tunne häpeän tunnetta, mutta tämän ohjelman myötä nämä kaikki on nyt todistettu vääräksi.


-Tunsin itseni todella tyhmäksi, mutta olen kyllä ansainnut professori-nimikkeen muutamasta tehtävästä, humoristisesti professoriksi itseään tituleeraava Kokkonen naurahtaa ohjelman etälehdistötilaisuudessa.


Kiti Kokkonen on suomalaiset ihastuttaneen Tanhupallon luoja. Hän jakoi Instagramissa videon, jossa Tanhupallo laulaa kiusaamisen estämislaulun:Kokkonen tunnustaa olevansa yksityiselämässään kontrollifriikki, mikä toi kisailuun oman vivahteensa.


-Olen aika kontrollifriikki, en pidä yllätyksistä, enkä humalasta, koska haluan, että kaikki asiat on kontrollissa. Tässä joutui häpäisemään itsensä totaalisesti, mikä tekee tästä hauskan! Ja kaikki häpäisi itsensä! Välillä meni oikeasti tunteisiin ja ärsytti aidosti, mutta oli kyllä äärimmäisen hauskaa, Kokkonen hekottelee.


Kiti Kokkonen on hyvä käsistään. Hän on jakanut mm. tekemistään mosaiikkiteoksista kuvia Instagramissa:Harrastat käden taitoa ja askartelua, oliko siitä apua tehtävien ratkaisussa?

-Ei ollut. Mistään elämänkokemuksesta, taidosta ei ollut apua. Koko aivokapasiteetti valuu johonkin ja pää tyhjenee, se on tosi erikoinen tilanne, mutta todella riemastuttava, Tanhupallon äiti tunnustaa.


Suurmestari on MTV:n ohjelmistoa.

Katso ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat