Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kirkuvat fanilaumat ja hysteria - Ressu Redford oppi lavaelkeet kansainväliseltä megatähdeltä

Tähdet, tähdet -kisassa Ressua jännittää vain yksi asia.

10.3.2019 klo 9:00

Tähdet, tähdet

Ressu Redford on vetänyt Tähdet, tähdet -kisassa vahvoja suomalaisia, mm. J. Karjalaista, Juice Leskistä ja JVG:tä. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Ressu Redford ja Bogart Co olivat kasarilla jättimenestys. Yhtyettä seurasi kirkuvat fanilaumat ympäri Suomen ja meno oli räväkkää. Kuumimman suosion jälkeen Ressu on esiintynyt eri kokoonpanoissa ja lavat ovat pienentyneet. Tähdet, tähdet tuo miehen takaisin suurille estradeille - suoraan tv-lähetykseen.


Jokaviikkoiset suorat tv-lähetykset voivat rassata. Miten on, Ressu, syntyykö paineessa timantteja?

- Hyvin sanottu, joillekin ainakin. Kaikki ei ole sellaisia, että paineessa syntyy diamondseja, jotkut menee ihan lukkoon. Mä olen jostain siitä väliltä, kyllä paine mulle sopii jossain määrin.

- En tiedä, onko esittäjälle väliä, onko miltsi vai 20 000 katsojaa. Koko se juttu paineestaa ihan katsojamäärästä riippumatta. En jännitä esiintymistä, en laulamista, enkä läpän heittoa. Ainoa paine tulee, että muistanko biisin sanat. Se on ainut asia, jota voin jännittää. Se on konkreettinen juttu.


Tähdet, tähdet

Ressu Redford tekee jatkuvasti uutta musaa. Tammikuussa tuli ulos uusi single “Se olit aina sinä”. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Bogart Co panosti överiin pukeutumiseen ja lavashow´hun. Ressu Redfordin lavaesiintymiseen on vaikuttanut erityisesti kaksi hyvin erityyppistä keikkaa.

- Kävin katsomassa kahta isoa artistia Jenkeissä. Englantilainen bändi soitti perse yleisöön päin. Ne ei antaneet yleisölle mitään, vaikka se odotti, milloin voi heittää hatut ilmaan ja alkaa joraa.

- Sitten kävin katsomassa Bruce Springsteenin keikkaa ja jumalauta se antoi jengin laulaa, eikä diivaillut. Mietin, että kumpi näistä on parempi? Se oli mulle hyvä ohjenuora, millainen kannattaa olla lavalla ja millainen ei kannata olla lavalla - ja mistä jengi tykkää. Toimii hyvin live-keikoilla, miksei toimisi myös telkkarissa. Onhan siellä yleisöä!


Hieman ikääntyneemmät Pirjot ja Pirkot varmasti arvostaisivat, jos Ressu heittäisi vanhaa Bogart Co:ta lavalla.

- Mutta kun ei voi esittää omia biisejä. Voi helvete, jos tulis sellainen ohjelma, jossa vois vetää omia biisejä samalla systeemillä. Se olisi ihan mahtavaa, Ressu intoutuu.


Tähdet, tähdet

Tähdet, tähdet -kisaajat yhteiskuvassa: Jonna Geagea, Jussi Rainio, Aurora, Kyösti Mäkimattila, Ilta, Samae Koskinen, Heidi Kyrö, Jon-Jon Geitel, Petra ja Ressu Redford. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki / Nauris.fi


Tähdet, tähdet -kilpailussa esiintyvät su 10.3. Ressu Redford, Jonna Geagea, Kyösti Mäkimattila, Ilta, Jussi Rainio ja Heidi Kyrö. Lähetyksen teemana on "Salainen paheeni". Jakson vierailevana artistina esiintyy laulaja-lauluntekijä Arttu Wiskari.

Tähdet, tähdet MTV3:lla su klo 19.30

Katso lisää Tähdet, tähdet ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»