Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Kireässä nahka-asussa räväyttänyt Minna Parikka ruotii TTK-tanssikenkiä: “En ole tajunnut, että...”

Tanssii Tähtien Kanssa -kisa on käynnistynyt. Ekassa lähetyksessä Minna Parikka ja Matti Puro saivat tuomareilta heikoimmat pisteet.

12.9.2020 klo 10:00

Tanssii Tähtien Kanssa

Minna Parikka on kenkäsuunnittelija, joka tunnetaan pupun korvaisista kengistään. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Muotisuunnittelija Minna Parikka ja opettaja Matti Puro aloittivat matkansa Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa Mötley Crüen tahdittamalla jivellä.


Minna Parikka kertoo lehdistötilaisuudessa, että on katsonut Tanssii Tähtien Kanssa ohjelmaa kotisohvalta aiemmin ja on nyt innolla mukana show´ssa.

- Tämä on ollut mun unelma, koska tässä yhdistyy muoti, puvustus, visuaalisuus ja tietenkin tanssi ja musiikki sekä tunteiden kirjo. Tämä on se yksi ja ainoa “reality”, johon lähtisin mukaan.


- Tässä testamaan omia rajoja, miten voi oppia ja miten kehittyy. Mua kiinnostaa itseni heittäminen syvään päätyyn. Tappiin saakka on tavoitteena, kilpailuviettiä kyllä löytyy, Parikka uhoaa.Parikka on tarkka visuaalisesta ilmeestä ja hänellä on visuaalinen näkemys tanssien puvustuksista. Ensimmäisessä jaksossa nähtiin Parikan itsensä suunnittelemat, rohkeat nahkapuvut.


Video Parikan instagram-tililtä:


Minna Parikka on kannukset kerännyt kenkäsuunnittelija, joten on pakko kysyä, mitä mieltä hän ammattilaisena on tanssikengistä.

- Liikavarpaita odotellessa, niin ehkä tulee tämän syksyn jälkeen. Kyllä ne on varmaan kokoaan oikeaa kokoa pienemmät. Kyllähän ne tanssikengät aika epämukavat on. En ole tajunnut, että kenkä voi olla noin epämukava.Parikan pupun korvilla varustetut design-kengät ovat super-suosittuja ja niitä on nähty myös kansainvälisten tähtien jaloissa. Tullaanko kenkiäsi näkemään tanssiparketilla?

- Ei saa käyttää omia kenkiä. Kyllähän niitä tanssikenkiä voi “pimpata”, mutta haluaako, se on eri asia, Parikka heläyttää.


Tanssii Tähtien Kanssa su 13.8. lähetyksessä yksi pareista putoaa pois. Parketilla nähdään hidas valssi, wienervalssi, quickstep, cha-cha ja jive.


Tanssii Tähtien Kanssa MTV3 su klo 19.30.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat