Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Keitä julkkiksia nähdään uusissa Yökylässä Maria Veitola -jaksoissa? Suosikkisarja palaa

Maria Veitola on valmis nukahtamaan jälleen uusissa vieraspedeissä. Ovensa avaavat mm. Linda Lampenius ja Sofi Oksanen.

11.9.2019 klo 13:05

Yökylässä Maria Veitola

Maria Veitola on suosittu yövieras. Kuva: MTV3


Kolmesti Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola suuntaa jälleen tunnettujen suomalaisten koteihin keskelle heidän elämää ja arkea.


-Olen saanut valtavasti palautetta ja kiitosta siitä, että ohjelman päähenkilöt ovat päässeet näyttämään sen, mitä he oikeasti ovat. Taika tapahtuu, kun henkilöt tajuavat, että en ole lähdössä muutaman tunnin jälkeen mihinkään. He ottavat silloin sen tosi, tosi jännittävän askeleen olla vain oma itsensä: luottaa ja rentoutua. Silloin nähdään, mikä se ihminen oikeasti on, Maria Veitola kertoo MTV3:n tiedotteessa.


Kyläilyillään Maria pyrkii aina avoimuuteen ja ennakkoluulottomuuteen – olipa yökyläisäntä tai -emäntä sitten miten erilainen kuin hän itse on.

-Joka kerta, kun soitan oven takana päähenkilön ovikelloa, yritän kaikin tavoin tyhjentää itseni ennakkoluuloista ja asenteista. Se on välillä yllättävän vaikeaa, mutta kausi kaudelta se käy helpommaksi. Vaikka olemmekin erilaisia, meissä kaikissa on jotain yhteistä: kipuja, herkkyyksiä – jotain mistä huomaa tajuavansa toista.


-Olisi hienoa, jos ihmiset rupeaisivat harjoittelemaan sitä samaa kaikissa kohtaamisissaan. Se on ollut itselleni suuri oppi, ja uskon, että sitä se on myös katsojille. Olen aika ennakkoluuloton ihminen, mutta joskus olen huomannut ajattelevani jostain päähenkilöstä ennakkoluuloisesti. Olen esimerkiksi ajatellut, ettei minulla olisi mitään puhuttavaa jonkun kanssa, enkä olisi ikinä uskonut, että lopulta tykkäänkin jostain ihmisestä, Maria Veitola avaa uusien ihmisten intiimiä kohtaamista.

Ketkä avaavat ovensa tällä kaudella?

Linda Lampenius

Maria tapaa Lindan ja tämän perheen Tukholman vauraimmalla asuinalueella Brommassa. Linda kertoo vuosistaan Amerikassa, elämästään Playboy-kartanossa sekä paljastaa syömishäiriönsä todelliset syyt.

Pyhimys

Suomen rapkuningas Pyhimys majoittaa Marian kotiinsa, jossa Mikko Kuoppala elää unelmaansa perheen isänä. Seinäkiipeilyn ja grillauksen lomassa puhutaan musiikkipiirien raadollisuudesta ja kuullaan, miksi Mikon vaimon nimi on nykyään Mustikka.


Miina Äkkijyrkkä

Maria yöpyy taiteilija Miina Äkkijyrkän maatilalla, jossa lehmäteoksia rakennetaan autonromuista. Ruoaksi kokataan kyyttöä ja naku-uinnit piristävät kesäpäivää. Talo on sisustettu niin, että vessanpönttö löytyy jokaisen sängyn vierestä.

Tuure Boelius

Tuuren pieni yksiö luo täydelliset puitteet rohkeille keskusteluille nuoruudesta ja itsetuhon ihannoinnista. Yhdessä Marian kanssa tehdään myös tube-video, joka yltyy turpasaunaksi.

Remu Aaltonen

Rocklegenda Remu puhuu kuin papupata, kunnes hiljenee kuuntelemaan kukkien laulua yhdessä Enkelin kanssa. Luvassa on keijukaisoopperan käsikirjoittamista, vaahtokylpyjä ja lääkärintarkastus.

Mikko Leppilampi

Maria vierailee Espoon Westendissä Mikko Leppilammen hulppeassa ihannetalossa, jossa asuu myös Mikon pikkusisko Elisa. Porealtaassa keskustelut syventyvät seurusteluun ja parisuhteisiin. Aamut alkavat uima-allashypyillä ja Mikon kehittelemällä kunto-ohjelmalla.


Sikke Sumari

Maria matkaa Muhun saarelle Viroon Sikke Sumarin luo. Tutustutaan paikalliseen hevostilaan ja herkutellaan Siken kuuluisalla mustikkapiiraalla. Yökyläily täyttää talon naurulla ja ilolla.


Leo-Pekka Tähti

Maria pääsee tutustumaan moninkertaisen olympiamitalistin elämään Porissa. Käydään treeneissä ja tavataan perhettä. Illalla herkistytään puhumaan elämän isoista käänteistä.


Anne Kukkohovi

Avioeronsa jälkeen uudesta elämästään nauttiva Anne Kukkohovi kutsuu Marian yökyläilemään Helsingin Eiran asuntoonsa. Anne kertoo, millaiset miehet ottavat häneen yhteyttä ja millaista on tutustua uusiin ihmisiin pitkän avioliiton jälkeen. Yhdessä käydään myös kirologilla.


Sofi Oksanen

Maria menee yökylään kirjailija Sofi Oksasen luo. Yökyläilyn aikana tutustutaan kirjailijan arkeen ja puhutaan elämästä.Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin 3.10. klo 21 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat