Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Katri Helena oli rohkeasti hunningolla - Erin paljastaa ekan kauden fiilikset kulisseissa ja lavalla

Erin on Vain elämää -artisteista ainoa, joka oli mukana myös suosikkiohjelman ensimmäisellä kaudella. #vainelämää

4.10.2019 klo 10:00

Vain elämää

Erin ponkaisi kuuluisuuteen Nylon Beat -duosta. Naikkareiden hajoamisen jälkeen Erin piti vuosien tauon ja kieltäytyi kaikista hänelle tarjotuista musahommmista. Sen sijaan Erin aloitti työskentelyn vaatekaupassa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Erinin mukaan paljon on muuttunut Vain elämää -ohjelman teossa ekan ja kymppikauden välissä.

- Ekalla kaudella aikataulu oli tosi tiukka ja oli tosi kiire, eikä saanut nukuttua, vaikka olikin tosi antoisaa ja ihanaa. Oli niin kiire, että kuvauksissa piti kysyä lupaa, milloin voi käydä vessassa, Erin muistelee Nauris.fin haastattelussa.Erinin oma elämä on muuttunut suuresti viime vuosina, hän on saanut kaksi lasta ja perhe-elämä on alkanut.

- Tällä kertaa olin väsyneempi tullessani leirille, kun lähtiessäni sieltä pois. Oli helppoa, kun tarvitsi huolehtia vain itsensä oikeaan paikkaan oikeaan aikaa. Minut meikattiin ja laitettiin. Tällä kaudella kaikki oli tosi rentoa, leiri tuntui suoraan sanottuna ihan luksukselta. Tämä oli nyt lepoleiri!, Erin naurahtaa.


Vain elämää

Erin on monikulttuurisesta perheestä, hänen äitinsä on irlantilainen ja isä suomalainen. Kuva: Nelonen


Katri Helena oli yksi ekan kauden artisteista ja hän esitti Erinin Hunningolla-albumista biisin "Vanha nainen hunningolla". Esitys jäi varsin rohkeana valintana mieleen monille katsojille. Mitkä fiilikset itse kappaleen sanoittajalla, säveltäjällä ja alkuperäisellä esittäjällä on kollegan tulkinnasta?

- Se on hyvä esimerkki siitä, miten biisi voi saada toisen suussa aivan uudenlaisen merkityksen. Katri oli se tyyppi, josta biisi kertoo. Se oli tosi mielenkiintoista kuulla biisintekijänä.

- Se oli todella rohkea ja mieletön veto Katrilta. Olen mielettömän kiitollinen ja otan siitä kunniaa, että hän ylipäätään teki kappaleen, Erin hehkuttaa kollegaa.


Vain elämää

Erin on pöydän päässä Vain elämää -ohjelmassa pe 4.10. Kuva: Nelonen


Erinin keikkatahti on pidetty viime vuosina kohtuullisena. Nyt artisti haluaisi paneutua taas intensiivisemmin työntekoon.

- Olen tehnyt aika vähän keikkaa ja biisejä lasten syntymän jälkeen. Haluaisin tehdä hienoja biisejä, tai ylipäätään biisejä. Nyt kun lapset on isompia, niin haluaisin saada uudelleen uran käyntiin, Erin paljastaa unelmiaan.


Vain elämää Nelosella perjantaisin klo 20.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat