Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa.

2.12.2022 klo 14:21

Jaajo Linnonmaa

Jaajo Linnonmaa on palkittu yksitoista kertaa peräkkäin Vuoden radiojuontajana. Kuva: Petri Aho/NelonenJaajo Linnonmaa on jättäytymässä pois Radio Suomipopin Aamulypsystä tämän vuoden lopussa.


Linnonmaa kertoo Nelosen tiedotteessa päätöksen taustalla olevan halu viettää enemmän aikaa kotona kouluikäisten lastensa kanssa ja olla mukana lasten arkiaamuissa.


Jaajo Linnonmaa

Aamulypsy-jengiä Janni Hussi, Jaajo Linnonmaa ja Tuukka Ritokoski. Kuva: Petri Aho/Nelonen


Iso elämänmuutos on saanut Linnonmaan jakamaan kiitosta kollegalleen. 44-vuotias yrittäjä on julkaissut Instagram-tilillään kiitokset Janni Hussille.


-Kiitos Janni. Vedettiin tänään Jannin kanssa toistaiseksi viimeinen yhteinen Aamulypsy. 2,5 vuotta sitten Janni hyppäs Annin paikalle ja oli varmasti monelle kova paikka. Kovin varmasti Jannille itselleen.


-Mä tiesin kyllä, että homma tulee rokkaamaan. Miksi mä olin niin varma? Koska ihminen joka haluaa kehittyä ja suhtautuu kaikkeen tekemiseen 110% oppii ja menestyy aina. Ja onhan Janni luonnonlahjakkuus mitä esiintymiseen tulee, Jaajo kirjoittaa Instagram-tilillään viitaten kirjoituksessa myös Anni Ihamäkeen (ent. Hautala).Jaajo Linnonmaa
Uudistuneessa Aamulypsyssä ovat mukana Tinni Wikström, Juuso Mäkilähde, Hovimuusikko Ilkka sekä vanhat tutut Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi. Kuva: Petri Aho/Nelonen

Jaajo Linnonmaa jatkaa Instassa:

-Liitteenä julkaisen Jannin luvalla mun ekan viestin Jannille. Siitä voi aistia, mistä puhun tuossa ylhäällä. Palautteen sisäistäminen ja siihen reagoiminen on kehittymisen kannalta tärkeää.


-Lopuksi. Aamuradiossa on outoa taikaa. Räkätetään tai mökötetään, niin Ihmisestä tulee aamukahvin ja aamupuuron (johon Janni laittaa raejuustoa) äärellä todella rakas. Onneksi ystävyys on ikuista.


Kirjoituksensa lopuksi Linnonmaa listaa tulevat Aamulypsy-juontajat. Uudet juontajat ovat Juuso Mäkilähde ja Tinni Wikström. Ohjelmassa jatkavat tutut hovimuusikko Ilkka, Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi.


Linnonmaa jakoi Instassa kuvan itsestään Janni Hussin kanssa, toisessa kuvassa on heidän ekat viestit toisilleen ja kolmannessa hauska video radiostudiosta. Katso kaikki kuvat painamalla kuvassa oikealla olevaa nuolta:Linnonmaan Janni Hussille lähettämä viesti ei ole uusi, vaan Linnonmaa lähetti sen radiouraa tuolloin vasta aloittelevalle Hussille. Viesti kuului näin:

"Kuuntelin tänään pitkästä aikaa sun juontoa ja hyvä meininki. Yksin juontaminen on todella haastavaa, mutta tuntui että sulla oli siellä ihan oikeasti hauskaa. Erittäin hyvä ja selkeä artikulaatio, joka usein muuttuu lähemmäs omaa puhetta, kun studiossa istuu muitakin. Oon aina sanonut, että musta tuli hyvä radiojuontaja, kun aloin kuulostaa itseltäni. Kuuntele suplasta omia lähetyksiä ja fiilistele omaa tekemistä. Sulla on vielä pitkä radioura edessä! Mahtavaa viikonloppua. Jaajo"


Jaajo Linnonmaa

Radiotyön ohella Janni Hussi mm. valmentaa ja couchaa tv:ssä Suurin pudottaja Suomi -kisaajia. Kuva: Nelonen


Tuolloin 28-vuotias ja Suomen lakien mukaan vielä nuori Janni Huusi viestitti takaisin Jaajo Linnonmaalle.

"Morjensta! Kiitos viestistä. Arvostan että jaksoit kirjottaa palautetta, kaikki risut ja ruusut otetaan vastaan! Paljonhan tässä on vielä opittavaa, mutta kaikki tipsit jeesaa kehityksessä. Aurinkoa viikonloppuun ja onnea vielä iloisista perheuutisista koko teidän köörille!"


Lue myös: Oho! Janni Hussi kuumana pikku-bikineissä - Joel Harkimo kuittaa kirpeästi: "Mä luulin että oot..."


Lue myös: Oi! Janni Hussi ja Joel Harkimo lataavat tunteikkaat jäähyväisviestit somessa: "Tulee ihan hullu..."


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat