Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Kaija Koo paljastaa: Tunsi alemmuutta arkkitehti-siskoa kohtaan - Ero vei taloudellisesti ahtaalle

Kaija Koo kertoilee Villa Hintikka -ohjelmassa lapsuudenkotinsa paineista sekä vaikeasta erosta.

29.1.2020 klo 10:00

Villa Hintikka

Marja Hintikka ja Kaija Koo, kuva: MTV3


Kaija Koo eli Kaija Kokkola nousi yleisön tietoisuuteen discoyhtye Steel Citystä 1980-luvun alussa. Hän on laulanut taustakuorossa aikansa legendoille, kuten Maukka Perusjätkälle ja Frederikille sekä oli Euroviisuissa Kirkan taustalaulajana v. 1984 kappaleessa ”Hengaillaan” ja seuraavana vuonna Sonja Lumpeen taustalla ”Eläköön elämä” -kappaleessa.


Soolouralla Kaija Koo on saanut paljon, hänet on palkittu Vuoden naissolistin Emmalla useasti. Tällä hetkellä hän on yksi Suomen menestyksekkäimmistä artisteista.Kaija Koo opiskeli nuorena aikuisena yliopistossa, mutta muusikon ura vei mukanaan. Marja Hintikka kyselee Villa Hintikka -ohjelmassa, miten Kaija Koon lapsuudenkodissa ymmärrettiin hänen lahjakkuuttaan.


-No ei oikein, yliopisto oli se toive, jota mä yritinkin toteuttaa. Eivät he halunneet mun ammatiksi muusikon ammattia, Kaija Koo viittaa vanhempiinsa.


-Mä välillä aina koin, että se on virheasetus mussa, että mulla on tämmöinen palo tehdä tätä. Se ei ole niin arvostettua. Mun sisko on arkkitehti ja mä koin, että se on hienompaa. Mutta nyt tietysti kun on aikaa kulunut ja on saavuttanut jalansijan näin vahvaksi, niin he tajuaa, että tämä on hieno työ ja arvokas työ ja tämän alan korkeakoulu, jonka oon käynyt, artisti tilittää.


Villa Hintikka

Villa Hintikassa vieraana mm. artisti Kaija Koo, tubettaja ja somevaikuttaja Roni Bäck sekä ohjaaja-näyttelijä Lauri Nurkse. Kuva: MTV3


Marja Hintikka kehuu Kaija Koota "viralliseksi voimanaishahmoksi". Hintikka kysyy Kaija Koolta, mitkä ovat olleet sellaisia hetkiä elämässä, että Kaijasta on tuntunut, että tästä ei enää nousta.

-No varmaan eron jälkeen. Oli taloudellisia ongelmia ja olin lähestulkoon yksinhuoltaja. Niin silloin oli "pikkaisen vaikeeta", Kaija Koo sanoo sarkasmia äänessään.


-Se oli tilanne, että joko jää siihen vatvomaan ja vellomaan tai menee eteenpäin. Ja päätin mennä eteenpäin.


Kaija Koon ex-mies on Markku Impiö, jonka kanssa hän on tehnyt tiivistä yhteistyötä musiikin parissa. Heillä on poika.


Villa Hintikka MTV3:lla to klo 21

Katso uusintojen ajat Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat