Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kaija Koo paljastaa: Tunsi alemmuutta arkkitehti-siskoa kohtaan - Ero vei taloudellisesti ahtaalle

Suosikkiuusinta: Kaija Koo kertoilee Villa Hintikka -ohjelmassa lapsuudenkotinsa paineista sekä vaikeasta erosta.

29.1.2020 klo 10:00

Villa Hintikka

Marja Hintikka ja Kaija Koo. Kaija Koo on laulanut taustalaulajana mm. Maukka Perusjätkälle ja Frederikille sekä Euroviisuissa Kirkalle v. 1984 kappaleessa ”Hengaillaan” ja Sonja Lumpeelle kappaleessa ”Eläköön elämä”. Kuva: MTV3Kaija Koo eli Kaija Kokkola nousi yleisön tietoisuuteen discoyhtye Steel Citystä 1980-luvun alussa. Hän on tehnyt huiman soolouran ja palkittu mm. Vuoden naissolistin Emmalla useasti. Tällä hetkellä hän on yksi Suomen menestyksekkäimmistä artisteista.


Iskelmä gaala 2022: Kaija Koo on Vuoden naisartisti. Taipumaton on Vuoden Albumi. Kuva Kaija Koon Instagram-tililtä:Kaija Koo opiskeli nuorena aikuisena yliopistossa, mutta muusikon ura vei mukanaan. Villa Hintikka -ohjelma Kaija Koo paljasti, ettei hänen lapsuudenkodissaan ymmärretty hänen lahjakkuuttaan.


-No ei oikein, yliopisto oli se toive, jota mä yritinkin toteuttaa. Eivät he halunneet mun ammatiksi muusikon ammattia, Kaija Koo viittaa vanhempiinsa.


-Mä välillä aina koin, että se on virheasetus mussa, että mulla on tämmöinen palo tehdä tätä. Se ei ole niin arvostettua. Mun sisko on arkkitehti ja mä koin, että se on hienompaa. Mutta nyt tietysti kun on aikaa kulunut ja on saavuttanut jalansijan näin vahvaksi, niin he tajuaa, että tämä on hieno työ ja arvokas työ ja tämän alan korkeakoulu, jonka oon käynyt, artisti tilittää.


Kaija Koo - Taipumaton -kirja on taiteilijan omaelämäkerta. Video Kaija Koon Instagram-tililtä, katso painamalla nuolta:Marja Hintikka kehuu Kaija Koota "viralliseksi voimanaishahmoksi". Hintikka kysyy Kaija Koolta, mitkä ovat olleet sellaisia hetkiä elämässä, että Kaijasta on tuntunut, että tästä ei enää nousta.

-No varmaan eron jälkeen. Oli taloudellisia ongelmia ja olin lähestulkoon yksinhuoltaja. Niin silloin oli "pikkaisen vaikeeta", Kaija Koo sanoo sarkasmia äänessään.


Kaija Koon ex-mies on Markku Impiö, jonka kanssa hän on tehnyt tiivistä yhteistyötä musiikin parissa. Heillä on poika.


Villa Hintikka MTV Katsomo.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Juttuun lisätty v. 2022 lainaukset Kaija Koon Instagram-tililtä.Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat