Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kahden pienen lapsen äiti Mia Ehrnrooth avoimena: "Pystyn yhdistämään kotiäitiyden ja uran" 

Salatut elämät -draamasarjan Cindy alias Mia Ehrnrooth palaa pelipaikoille.

25.2.2021 klo 8:00

Salatut elämät

Mia Ehrnrooth näytteli vuosina 2009-2014 Salatut elämät TV-sarjassa. Kuva: MTV3


Mia Ehrnrooth tekee paluun Salkkareihin, kun kosmetologi Cindy Rintala tulee takaisin. Cindy lähti sarjasta varastettuaan poikaystävänsä rahat, mutta nyt Cindy tekee paluun Salkkareihin usean vuoden tauon jälkeen.Miltä tuntui palata tv-työhön, Mia Ehrnrooth?

-Ensimmäisinä kuvauspäivinä kyllä vähän jännitti, mutta kyllä se oli vähän kuin polkupyörällä ajo, että muistui mieleen helposti. Vanhat rutiinit istui siellä ja oli vielä näyttelijöitä, kenen kanssa oli tehnyt töitä ja myös kuvaajia. Nyt sai vielä enemmän keskittyä roolihahmoon, ja se oli vielä hauskempaa, koska ei stressannut käytännön juttuja. Oli mieletöntä tulla takaisin!


Mia Ehrnrooth on jakanut lapsistaan kuvia Instagram-tilillään. Tässä äiti ja poika talvisissa tunnelmissa:Tauon aikana Ehrnrooth on saanut kaksi lasta yhdessä miehensä Joel Roosin kanssa. Miten yhdistät perheen ja näyttelijän työn?

-Mulla on kaksi pientä lasta, 3- ja 1-vuotiaat. On tosi hienoa, että pystyn yhdistämään kotiäitiyden ja uran. Aina ei ole ollut helppoa ja on saanut harjoitella esimerkiksi aikataulutusta ihan uudella tavalla. Mutta tosi sujuvasti on mennyt. Ja täällä on otettu tosi hyvin tilanne aikataulutuksissa ja tekemisissä.


Mitä haaveita sinulla on?

-Ihan perusasioista haaveilen, että kaikki saisi pysyä terveinä, Ehrnrooth toteaa.


Salkkareissa tapahtui uusia rekrytointeja ja vanhojakin tuttuja palaa ruutuun keväällä: Mia Ehrnrooth palaa Cindyn rooliin ja Joonatan Suvisen Pupun siviiliminä paljastuu. Johanna Ruonala, Axel Milliam ja Tuure Taskinen saapuvat Pihlajakadulle. Myös Susanna Laine aloittaa tv-sarjassa.Salatut elämät MTV3 arkisin klo 19.30

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiKirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat