Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Kaappaus keittiössä -uudet jaksot: Koulukiusaaminen jätti pahat jäljet - kyyneliä keittiössä

Keittiömestari Kari ”Kape” Aihinen jatkaa taistelua paremman arkiruokailun puolesta.

3.2.2019 klo 15:00

Kaappaus Keittiössä

Kape Aihinen kiertää kodeissa ympäri Suomen. Ensimmäisessä jaksossa tavataan viisihenkinen perhe, jonka keittiössä on varustelutaso kohdallaan,mutta ruoat eivät ilahduta monipuolisuudellaan. Kuva: MTV3.


Tilanne on heikohko: kotiruoasta on tullut osittain harvojen herkkua, perheiltä on keittotaito kateissa, ruokailu ei enää kokoa perhettä yhteisen pöydän ääreen. Tiedon puute ja huonolaatuisen ruoan aiheuttama voimattomuus vaivaavat - uudeksi ongelmaksi on tullut myös syömättömyys.


Keittiömestari Kari 'Kape' Aihinen jatkaa taistelua paremman arkiruokailun puolesta. Hän kiertää ympäri Suomea kannustamassa perheitä kokkaamaan yhdessä. Joissain perheissä ongelmana ovat ennakkoluulot ja pinttyneet epäterveelliset ruokatottumukset, mutta usein kyse on taidon ja tiedon, ja sitä kautta myös uskalluksen puute. Kapen rohkaisemana perheet pääsevät näyttämään, että jo pienillä muutoksilla voidaan keittiöstä tehdä perheen paras yhteinen paikka.


Kaappaus Keittiössä

Kape Aihinen on ristiretkellä paremman suomalaisen ruoan puolesta. Kuva: MTV3.


"Ensimmäinen muutos, jonka jokainen voi toteuttaa vaikka tänään, on tuoda lisää väriä pöytään. Suomi on harmaa kuin lonkero pullossa seuraavat kolme kuukautta, niin on syytä kattaa erilaisia vihanneksia tarjolle. Värikkäiden kasvisten ottamista mukaan ruokailuun olen opettanut omille pojillenikin", Aihinen sanoo.


Ensimmäisessä jaksossa tavataan viisihenkinen perhe, jonka keittiössä on varustelutaso vimpan päälle ja osaamistakin ruuanlaittoon löytyy. Perheen lautaselta löytyy kuitenkin useimmiten eineksiä ja ruokaympyrän värimaailma on hämmästyttävän yksipuolinen. Kyyneliltäkään ei vältytä, kun Kape pääsee ongelman juurille: koulukiusaamisesta syntyneeseen epäonnistumisen pelkoon.


Kaappaus keittiössä uudet jaksot MTV3:lla ma 4.2. klo 20

Katso lisää Kaappaus keittiössä ohjelma-aikoja Telsu.fistä

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»