Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt Nettialet
Televisio

Jymy-yllätys: Olli Lindholmin tilalle ei tule uutta tähtivalmentajaa The Voice of Finlandissa #TVOF

Ennen poismenoaan Olli Lindholm ehti valita ja sopia kaikkien tiimiläistensä kanssa kappaleet, joita kukin esittää livelähetyksissä.

29.3.2019 klo 11:20

The Voice of Finland

Olli Lindholm menehtyi äkillisesti helmikuussa 2019, kuva otettu TVOF-lehdistötilaisuudesta joulukuussa v. 2018. Kuva: Nelonen Media.


The Voice of Finlandin livelähetykset alkavat perjantaina 5.4. Turun Logomossa. Tähtivalmentaja Olli Lindholmin äkillinen menehtyminen helmikuussa tuo muutoksia tähtivalmentajien lukumäärään ja livelähetysten sisältöön. Livelähetyksissä Lindholmin tilalle ei tule uutta tähtivalmentajaa, vaan valmentajina toimivat tutut Anna Puu, Redrama ja Toni Wirtanen.


Olli Lindholmin tiimiläiset ovat livelähetyksissä edelleen Olli Lindholmin tiimi. Jotta Ollin tiimiläiset pääsevät harjoittelemaan tähtivalmentajan opastuksella, heidät on "adoptoitu" kolmelle tähtivalmentajalle.


Anna Puu valmentaa Wilma Avantoa ja Veera Ventoa, Redraman valmennettava on Markus Salo ja Toni Wirtanen ottaa huomaansa Linda Smirnovan. Ennen poismenoaan Olli Lindholm ehti valita ja sopia kaikkien tiimiläistensä kanssa kappaleet, joita kukin esittää livelähetyksissä.


The Voice of Finland

Olli Lindholmin tiimiin kuuluvat Wilma Avanto, 19 (Raisio), Veera Vento, 21, (Joensuu), Markus Salo, 36 (Kangasala) sekä Linda Smirnova,17, (Salo). Kuva: Nelonen Media.


Nelosen vastaava tuottaja Tea Panula kommentoi tehtyjä päätöksiä Nelosen tiedotteessa:

-Tämä on surullinen ja hyvin poikkeuksellinen tilanne. Olemme tuotantotiimin kanssa keskustelleet tuotannon jatkosta yhdessä valmentajien kanssa, ja heidän ensisijainen toiveensa on jatkaa ohjelmaa kolmen tähtivalmentajan voimin. Tässä tilanteessa toiset tähtivalmentajat tuntevat Ollin laulajat parhaiten, ja he ovat seuranneet kunkin laulajan matkaa kisassa hyvinkin läheltä. Haluamme kunnioittaa valmentajien mielipidettä asiassa ja heidän haluaan auttaa Ollin kilpailijoita vaativien livelähetysten aikana. Ollia ei tässä tilanteessa voi korvata kukaan.


-The Voice of Finland on yksi suuri perhe, joka sekä suree yhdessä että auttaa omiaan, Panula jatkaa.


The Voice of Finland Nelosella pe klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat