Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Jummijammi, nyt vitsit lentää, kun Timo Koivusalo ja Lola Odusoga hääräävät Kokkisota-keittiössä

Kokkisota-ohjelman formaatti pysyy: vieraat tuovat 20 euron arvoiset raaka-aineet, joista huippukokit valmistavat 20 minuutissa ateriat.

3.12.2019 klo 10:00

Kokkisota

Kokkisota-vieras Lola Odusoga ja juontaja Sikke Sumari. Kuva: MTV3


Kokkisota-keittiössä kisataan ja voitto on tärkeä! Tällä kaudella lautasilla nähdään entistä vähemmän lihaa, kun vieraat tuovat keittiöön mukanaan mm. lupiininsiemeniä, torakoita ja toukkia.


-Huippukokkimme ovat aina kiinni tämän päivän kuumimmissa ruokatrendeissä, eikä heillä mene sormi suuhun villeimpienkään ainesosien edessä. Erityiskiitokset myös vieraillemme, jotka olivat huolellisesti miettineet ruokakassiensa sisällöt kilpailun voitto tähtäimessä ja kokkeja haastaen, ohjelman juontaja Sikke Sumari hehkuttaa MTV3:n tiedotteessa.


Kokkisota

Koko joukkoa johdattaa monitoiminainen Sikke Sumari. Kuva: Suomi24 Viihde/Nauris.fi


Keittiössä nähdään tuttuja kasvoja viihteen, taiteen ja musiikin maailmasta. Tällä kaudella mukana mm. Pia "Supernanny" Penttala, Helmi-Leena Nummela, Christoffer Strandberg, Paula Noronen, Kalle Palander, Minna Kuukka, Arttu Harkki, Anna-Maija Tuokko, Saara Kotkaniemi, Paleface ja Stig.


Vieraat tuovat mukanaan itse 20 eurolla valitsemansa raaka-aineet, joista huippukokkien tehtävänä on valmistaa 20 minuutissa makuhermoja kutkuttavia mestariteoksia.


Veitset on teroitettu ja kokit ovat valmiita taistoon. Keittiössä vuorottelevat huippukokit Linnea Vihonen, Serko Rantanen, Teemu Laurell, Tommi Tuominen, Kape Aihinen ja Harri Syrjänen. Kumpi keittiö voittaa, punainen vai vihreä, siitä äänestää studioyleisö.


Kokkisota

Rantanen, Odusoga, Sumari, Koivusalo ja Syrjänen. Kuva: MTV3


Kausi 4, 2/10. Legendojen paluu! Kokkisodan keittiön valtaa vitsien leiskunta, kun Timo Koivusalo saapuu lieroineen paikalle. Lola Odusoga paljastaa hänen ja Harri Syrjäsen yhteisen historian. Molemmat vieraat ovat olleet jo toistakymmentä vuotta sitten Kokkisodassa. Kokkaamassa myös Serko Rantanen.


Kokkisota MTV3:lla to 5.12. klo 19.59

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»