Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Julkkisisät jakavat hellyttäviä kuvia: Mikko Parikka, Antti Railio, Sipe Santapukki, Aki Manninen...

Isänpäivä kirvoitti suomalaisisät jakamaan kuvia isänpäivästään kiitosten kera.

9.11.2020 klo 9:15

Mikko Parikka

Antti Railion kuva: Nelonen. Railio on mukana Suurin pudottaja Suomi -tv-sarjassa Nelosella to klo 20. Muut kuvat Kirsti Kurki-Myllymäki


Antti Railio sai Siiri-vaimonsa kanssa marraskuun alussa ensimmäisen yhteisen lapsen. Railio jakoi isänpäivänä vastasyntyneen tyttärensä hellyttäviä kuvia ja jalanjälkikuvat. Raivio kirjoitti toivotukset näin:

-Oikein hyvää Isänpäivää kaikille Isille ja Paapoille!!! Muistakaa pitää huolta rakkaimmistanne. #hyvääisänpäivää #anttirailioofficial #happyfathersdaySipe Santapukki ja Minna Kauppi saivat toisen lapsen elokuussa, perheessä on jo taaperoikäinen Ukko-poika. Santapukki kirjoittaa lapsen itsetehdyn kortin ja hyrrä-leikkikalun oheen:

-Isyys on sitä, että on valmis tekemään toisen puolesta mitä vaan. Pyyteettömintä rakkautta siis. Hienoa iltaa isät ja perheet #isänpäivä #hyrrä
Mikko Parikka ja Sara Parikka ovat kolmen lapsen vanhemmat, pienimmäinen syntyi maaliskuussa. Mikko Parikka jakaa tilannekuvan, jossa lapsi pistää käsiään hänen silmäänsä. Sydän-hymiöiden kera Parikka toivottaa hyvää isänpäivää.
Eero Ettala viettää ensimmäistä isänpäivää. Ettala ja Tuija Pehkonen saivat ensimmäisen lapsen tänä vuonna. Ettala kirjoittaa englanniksi, tässä vapaa suomennos.

-Ensimmäinen isänpäiväni. En osaa edes kuvailla fiiliksiäni, kun saan olla isä tälle pikkukaverille. Olen onnellisin mies maailmassa joka päivä. Hyvää isänpäivää kaikille isille ja erityisesti omalle isälleni. Olet paras isä maailmassa.
Aki Manninen ja Rita Niemi saivat esikoisensa tänä vuonna. Manninen herkistyy isänpäivänä kirjoittamaan:

-Nyt mä olen isä itsekkin, mitä haluan lapselleni antaa? Oma isäni on antanut minulle läsnäolon taidon ja isäni oli aina läsnä, teimme mitä tahansa, niin hän oli siinä. Se asia on edelleenkin mielessäni tänään ja kiitän siitä isää. olisi huomattavasti vaikeampi oppia antamaan sitä mitä itse ei ole saanut. Kaikille Isille antoisaa isänpäivää! #isänpäivä @ritaniemiofficial #vaimo
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»