Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

JULKISTUS: Tässä ovat 22 uutta viettelijäsinkkua uudella Temptation Island Suomi -kaudella!

Suomessa suositun parisuhderealityn seitsemäs kausi starttaa. Tässä ovat Temptation Island Suomi -sinkut.

17.2.2020 klo 9:50

Temptation Island Suomi 7

Naisstemppari-sinkut poseeraavat, kuva: Nelonen MediaTemppareiden seitsemäs kausi on kuvattu jälleen uudessa lokaatiossa, jonne neljä pariskuntaa lähti testaamaan parisuhteensa kestävyyttä. Miten käy, kun parit erotetaan toisistaan ja joukko upeita sinkkuviettelijöitä kastaa lusikkansa soppaan?


Nelonen on julkistanut uudet Temptation Island -sinkut. Tällä keihäsmatkalla laaksojen ja kukkuloiden oppaina toimii 22 sinkkua, jotka pistävät pariskuntien päät pyörälle lempeän auringon alla. Aivan aluksi kumpaankin resorttiin pelmahtaa 10 sinkkua, mutta joukkoa täydentämään saapuvat yllätyssinkut laittavat vipinää jo heti alkujaksoissa.


Temptation Island Suomi -juontajana nähdään aiemmilta kausilta tuttuun tapaan grillimestari Sami Kuronen.


Tässä ovat uudet Tempation Island Suomi -sinkut:

Temptation Island Suomi 7

Inkku, 23, Espoo

"Mun lempijuoma on viini – 24 senttii uppoo helposti ja nopeesti."


Sosiaalinen, itsevarma ja huumorintajuinen Inkku jännittää hyvin harvoin mitään tilanteita. Hyvä ja näyttävä vaatetyyli on Inkulle tärkeää; hän rakastaa shoppailla. Myös oma hyvinvointi ja se, että onnellisuus lähtee itsestä on Inkulle elämän peruspilareita.


Temptation Island Suomi 7

Daniela, 26, Tuusula

"Mä tulin tänne, enkä Love Islandille sen takii, et mun mielestä on paljon kivempaa rikkoa suhteita, kuin luoda niitä."


Tämä kosmetologina työskentelevä kauneuden ammattilainen on luonteeltaan iloinen, heittäytyvä ja omien sanojensa mukaan joskus ehkä vähän rasittavankin ylienerginen.


Temptation Island Suomi 7

Sofia, 20, Loimaa

"Ammatiltani oon kokki, ihan paska leipomaan, mut munanvatkaus sujuu."


Sosiaalinen, iloinen ja ”vähän hölmö blondi” Sofia on varma heittäytyjä, joka yleensä toimii ennen kuin miettii seurauksia.

Sofia pitää miehistä jotka pukeutuvat hyvin, ovat urheilullisia ja tuoksuvat hyvältä. Tatuoinneista saa plussaa.


Temptation Island Suomi 7

Isabell, 21, Helsinki

"Mä oon kova mimmi bailaa, ja tarpeen vaatiessa dickillä raidaa."


Huumorintajuinen ja heittäytyvä Isabell lähtee Temppareihin kokemusten perässä. Isabell osaa bilettää ja tekee sen lujaa. Hän tykkää pitää huolen siitä, ettei kenelläkään ole tylsää ja että ”märkää riitää ja kovaa on”!


Temptation Island Suomi 7

Emma, 22, Kajaani

"Mun mielestä miehet on kuin kossupaukkuja, eli aina voi ottaa uuden."


Visualistina ja myyjänä toimiva Emma on ”niin pikkukaupungin tyttö”, eikä ole ikinä käynyt ulkomailla. Hän toivookin kokemuksen tuovan uutta näkökulmaa elämään, sekä tietenkin uusia ystäviä.


Temptation Island Suomi 7

Essi, 24, Oulu

"Mä oon todennut, että miehet on kuin vessa: jos on varattu, niin vähän kun kahvaa rynkyttää, niin saattaa vapautua nopeammin."


Essi on ensisilmäyksellä kiltti naapurintyttö, mutta lähempi tarkastelu paljastaa flirttailevan ja yllytettävissä olevan bilettäjän. Myyjänä työskentelevä empaattinen ja innostuva oululainen kertoo omaavansa hieman yllättävänkin erityistaidon, hän osaa lypsää!


Temptation Island Suomi 7

Melek, 21, Tampere

"Mä oon vähän niinku turkinpippuri: tumma ja tulinen."


Positiivinen ja ulospäin suuntautunut Melek on erittäin määrätietoinen nainen, joka saa aina sen mitä haluaa. Melek rakastaa uusia kokemuksia ja tykkää haastaa itseään. Baarimikkona, mallina ja promoottorina työskentelevä Melek lupaa saada kaikki juhlatuulelle.


Temptation Island Suomi 7

Miia, 23, Vantaa

"Mä oon sekoitus kilttiä ja tuhmaa, joten katotaan mihin se teidän kohdalla johtaa."


Positiivinen ja kiltti Miia pitää itseään ymmärtäväisenä ja avarakatseisena. Hänestä löytyy myös se toinen puoli, joka on hyvinkin räväkkä ja välillä jopa hieman holtiton. Miialla on omasta mielestään myös luokattoman huono huumorintaju.


Temptation Island Suomi 7

Jemina, 20, Turku

"Mä oon tän porukan kuopus, joten mä tulin testaa teidän vanhusten fyysisen kunnon."


Liiketaloutta opiskeleva Jemina tietää näyttävänsä hyvältä, ja se yhdistettynä pieneen flirttiin saa naisen mukaan miesten sukat pyörimään jaloissa. Jemina kiinnostuu yleensä aidoista, huumorintajuisista ja itsevarmoista miehistä. Myös hyvä ja huoliteltu ulkonäkö sekä urheilullisuus ovat plussaa.


Temptation Island Suomi 7

Aliisa, 21, Helsinki

"Äiti on aina sanonut, että kaikkea pitää kokeilla, että tietää mitä haluaa, joten ketäs mä kokeilen ekaks?"


Alun perin Temppareiden pääkaupungista Lahdesta kotoisin oleva Aliisa on spontaani hetkessä eläjä. Aliisa on myös verbaalisesti lahjakas ja lupaa tarjota saarella hyviä keskusteluja. Hän toivoo saavansa matkalta uusia ihmisiä, muistoja ja kokemuksia elämäänsä.


Temptation Island Suomi 7

Miina, 30, Helsinki

”Missä rakkaus, siellä onni, missä Miina, siellä pommi”


Account managerina työskentelevällä Miinalla on tällä hetkellä meneillään opinnot kasvatustieteiden tohtoriksi. Miina tykkää soitella ukulelea ja laulaa. ”Jos tarvitaan yleistä viihdyttäjää, niin meikä mandoliinolla ei kestä kuin viisi minuuttia, ja bileet on pystyssä!”


Temptation Island Suomi 7

Henri, 23, Varkaus

"Mutsi voi laittaa himassa telkkarin kiinni, koska loput ei sovi sun silmille."


Vauhdikas ja rääväsuinen freestylehiihdon half pipen Suomen mestari Henri ei vauhtia pelkää. Freestylen lisäksi myös alamäkipyöräilyä harrastava rämäpää on viihtynyt jo tovin sinkkuna: ”aika paikasta toiseen menemistä tämä elämä on, niin eipä siinä kauhiasti emäntä kestä matkassa”.


Temptation Island Suomi 7

Eetu, 21, Vantaa

"Kukaan ei lähde kotiin kuivilla pikkareilla."


Helsingistä kotoisin oleva Eetu kuvailee itseään sympaattiseksi, kilpailuhenkiseksi, heittäytyväksi ja innokkaaksi. Sympaattinen, sydämet sulattava kikkarapää lähtee Temppareihin odottavaisin mielin ja toivoo, että kokemuksesta saisi elinikäisen muiston.


Temptation Island Suomi 7

Tomi, 25, Helsinki

"Jäädään ootteleen, et milloin se mörkö lyö sisään."


Siilinjärveltä Helsinkiin rantautunut Tomi kuvailee itseään koheltajaksi ja heittäytyjäksi, joka tekee asioita sen kummemmin miettimättä. Sosiaalisesta ja helposti lähestyttävästä luonteesta kertoo myös Tomin työ: hän myy sänkyjä ovelta ovelle!


Temptation Island Suomi 7

Iiro, 27, Suomussalmi

"Oon ehkä kotoisin nälkämaasta, mutta lihasta ei oo ollut puutetta."


Maanmittausinsinöörinä työskentelevä Iiro on varsinainen hauskuuttaja. Tanakka murre yhdistettynä positiivisen energiseen mieleen ja spontaaniin heittäytymiseen saa herkästi hymyn jokaisen huulille heikollakin hetkellä.


Temptation Island Suomi 7

Marcus "Macce", 23, Ruotsi/Tampere

"Voi olla, et mä näytän hirveen tutulta, mut se johtu sitä, et me ollaan tavattu sun unelmissa."


”Macce kahdella C:llä niinkun pitääkin” on Tampereelta kotoisin oleva sosiaalitieteiden opiskelija. Tällä hetkellä Macce viimeistelee opintojaan Ruotsissa. Luonteeltaan Macce kertoo olevansa sen verran sarkastinen, etteivät ihmiset oikein tiedä milloin hän on tosissaan ja milloin vitsailee.


Temptation Island Suomi 7

Jesse, 27, Helsinki

"Aion lähteä hakemaan aitoa connectionia."


Rauhallinen Jesse tykkää kahdenkeskisistä keskusteluista ja kokee olevansa naisille se kaivattu olkapää miesten sekoillessa toisella resortilla. Kolmisen vuotta sinkkuna viihtynyt Jesse etsii naista, joka pitää itsestään huolta, on inspiroiva, ja jonka kanssa kemiat kohtaavat.


Temptation Island Suomi 7

Samuli, 24, Hyvinkää

"Mä oon vähän hönö, mul on punanen tönö, ja sä oot aika söpö"


Skeittausta ja lumilautailua harrastava vauhtipää Samuli pitää menevistä naisista, mutta osaa tarpeen tullen pitää housut jalassa. Samuli ei tee itsestään numeroa, mutta tykkää flirttailla ja näyttää mitä haluaa.


Temptation Island Suomi 7

Joona, 28, Helsinki

"Mä oon tällainen villakoira Helsingistä. Oisko teillä hihnaa, mun edellinen hajos ja omistaja katos."


Parturi-kampaajana työskentelevä Joona lähtee Temppareihin hyvin avoimin mielin ”tietämättä mistään mitään”. Hän on aikaisemmin katsonut muutamaa jaksoa sivusilmällä, mutta on valmis heittäytymään matkan vietäväksi.


Temptation Island Suomi 7

Markus, 23, Vantaa

"Muistakaa tytöt, et jos elämänpeli alkaa painaa, ni mä oon valmis lainaa omaa mailaa."


Tempparit on tällä miehellä suorastaan verissä, sillä Markus on viime kauden Grönan pikkuveli. Huomattavan yhdennäköisyyden lisäksi veljeksistä löytyy sama huumorintaju ja sanavalmis ote elämään.


Temptation Island Suomi 7

Antti, 26, Oulu

"Tuun tuolta susirajan tuolta puolen, mut tällä reissulla taidetaan olla enemmän bikinirajan tuolla puolen."


Laumaeläimeksi itsensä mieltävä Antti ei osaa olla yksin ja pitää itseään luontaisena ekstroverttinä. Antti rakastaa olla ihmisten ympäröimänä ja vietellä naisia. Antti on myös luontainen myyntimies, joka myy vaikka hiekkaa Saharaan.


Temptation Island Suomi 7

Sanel, 23, Turku

"There is singles, there is temptations and then there is Sanel."


Fysioterapeutti-yrittäjänä toimiva Sanel on täydellisen finglishin taitaja. Määrätietoinen, tulinen ja äkkipikainen Sanel on spontaani ja hetkessä elävä persoona. Sanel sanoo olevansa aina oma itsensä ja puhuvansa aina suunsa puhtaaksi, vaikka se saattaisi antaa hänestä ilkeän kuvan.


Temptation Island Suomi ke ja to Nelosella 18.3. alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kaikki kuvat: Nelonen Media

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat