Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Jenni Pääskysaari paljasti totuuden kysymysten aitoudesta suosikkijutussa - Pitääkö olla huolissaan?

Suomalaisten huolenaiheet pääsevät jälleen hilpeään syyniin, kun Pitääkö olla huolissaan? uudet jaksot alkavat.

15.9.2019 klo 10:00

Pitääkö olla huolissaan?

Jenni Pääskysaari ja käsikirjoittaja Janne Sarja ovat koostaneet Pitääkö olla huolissaan? -kirjan, joka ilmestyy Johnny Kniga -kustantamon kautta lokakuussa. Kuva: MTV3


Kävimme viime keväänä haastattelemassa Jenni Pääskysaarta ja heitti ilmaan kysymyksen katsojakysymysten aitoudesta. Hyväntuulinen Pääskysaari niittasi epäilyt keksityistä kysymyksistä.

- Voin vilpittömin mielin ja puhtain sydämin sanoa, että kysymykset ovat tulleet kansalaisilta. Se on mulle se juttu tässä ohjelmassa.


Pääskysaari valotti kysymysten valintaprosessia:

- Prosessi etenee niin, että ensin käsikirjoitustiimi poimii tuhansien viestien joukosta tietyn määrän kysymyksiä. Sitten kokoonnumme isommalla porukalla - mukana ovat panelistit, tuottajat ja käsikirjoittajat. Käymme yhdessä kysymykset läpi, että lähteekö juttu lentoon, ollaanko jo käsitelty aihetta ja niin edelleen.


Kun kysymykset on valittu, eri osapuolet jakautuvat tahoilleen tutkimaan ja miettimään vastauksiaan, jonka jälkeen ohjelman nauhoitetaan. Ja loppu onkin aitoa tv-viihdettä parhaimmillaan.Pitääkö olla huolissaan?

Ohjelmalmassa on nähty vieraana mm. ministeri Sanna Marin. Kuva: MTV3


Nyt alkaa suositun ohjelman seitsemäs kausi. Mikä muuttuu - vai muuttuuko mikään?

- Kesän jälkeen ensimmäisessä yhteisessä palaverissa joku meni ehdottamaan, jos istuisimmekin tällä kaudella pöydän takana eri järjestyksessä. Mietimme asiaa hetken hiljaisuudessa, mutta päädyimme pysyttelemään tutussa ja turvallisessa myös istumajärjestyksen suhteen. Rajuin uudistus tällä kaudella taitaa olla, että Kyrö uhkasi pukeutuvansa jossakin jaksossa lyhythihaiseen paitaan, Jenni Pääskysaari kuvailee.


Pitääkö olla huolissaan? MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 21 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu julkaistu ensimmäisen kerran keväällä 2019.

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»