Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Jee! Anniina Valtonen ja Mikko Kekäläinen taas TV:ssä - Puoli seitsemän -erikoislähetys illalla

Puoli seitsemän -erikoislähetykset vievät eri puolelle Suomea.

10.6.2022 klo 10:00

Puoli seitsemän

Mikko Kekäläinen ja Anniina Valtonen ovat kesä-Suomi tunnelmissa Puoli seitsemän -ohjelman erikoisjaksoissa Vaasassa ja Lappeenrannassa. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Puoli seitsemän erikoislähetys tulee tv:stä perjantaina ja ohjelma lähetetään Vaasasta. Juontajina toimivat suomalaisten suosikit Anniina Valtonen ja Mikko Kekäläinen. Valtonen on noussut hurjaa kyytiä suosituksi tv-kasvoksi uutisten meteorologista.


Lue myös: Oho! Anniina Valtonen on yleisön suosikki - Paljasti vuosien takaisen nöyryytyksen Venla-gaalassa


Puoli seiskan pinkki sohva pelmahtaa jututtamaan vieraita meren rannalle Vaasaan. Vieraina ovat ennakkotietojen mukaan ex-keihäänheittäjä Mikaela Ingberg, Sebastian Da Costa, Miss Suomi Essi Unkuri ja Strömsön väkeä.


Puoli seitsemän: Vaasa Yle TV1 pe 10.06. klo 21.00


Puoli seitsemän

Mikko Kekäläinen on monivuotinen Puoli seitsemän -juontaja. Hänen rinnallaan juontajaparina on nähty mm. Susanna Laine, Ella Kanninen ja uusimpana Anniina Valtonen. Kuva: Yle Kuvapalvelu


Toisessa Puoli seitsemän erikoislähetyksessä pääsemme Lappeenrannan Satamatorille. Lähetyksessä muistellaan kaupungin humppahistoriaa ja kerrotaan millainen yliopistokaupunki Lappeenranta nykyisin on. Valtosen ja Kekäläisen jututettavana on laulaja ja yrittäjä Maria Tyyster, rehtori Juha-Matti Saksa ja rap-muusikko Laineen Kasperi.


Puoli seitsemän: Lappeenranta Yle TV1 pe 17.06. klo 21.00


Katso tv-ohjelma-ajat kätevästi Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»