Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Jaajo Linnonmaa: "Loistavaa, loistavaa lauantai-iltaa" - Hauska anekdootti Jaajo-nimen takana

Haluatko miljönääriksi? uusi kausi starttaa maailmanmestareilla, näyttelijöillä ja tube-tähdillä.

12.9.2019 klo 7:00

Haluatko miljönääriksi?

Jaajo Linnonmaa on Haluatko miljönääriksi? -ohjelman vetäjä, suosittu radiotoimittaja ja monen bisneksen mies. Kuva: Nelonen


Jaajo Linnonmaa on todellakin ansainnut kannuksensa Haluatko miljönääriksi? tv-visailussa. Linnonmaan tilanneäly ja verbalistiikka saavat katsojat viihtymään ohjelman ääressä jo v. 2016. Mitäpä olisi lauantai-ilta ilman "Loistavaa, loistavaa lauantai-iltaa" -tervehdystä ja Jaajo Linnonmaata?


Uusi Haluatko miljonääriksi? -kausi starttaa julkkisjaksolla, jossa pääsystä pelaamaan kisaavat ja rahaa omalle hyväntekeväisyyskohteelleen keräävät maailmanmestarit Veli-Matti Savinainen ja Jere Sallinen, näyttelijät Riku Nieminen ja Leena Pöysti sekä tube-tähdet Roni ja Mike Bäck.


Haluatko miljönääriksi?

Roni ja Mike Bäck toista kertaa tv-visaamassa, onnistuuko nyt oikeat vastaukset? Kuva: Nelonen


Salamannopeat Roni ja Mike selvittävät tiensä alkukarsinnan kautta pelaamaan. Viime kaudella Bäckin veljekset poistuivat tyhjin käsin, mutta nyt he ovat saaneet uuden tilaisuuden ja ovat päättäneet pelata toisin.


-Tällä kertaa me puhutaan hitaammin ja kaikki oljenkorret käytetään heti ensimmäisessä kysymyksessä, jos on pakko, Mike avaa pelistrategiaa.


Yksi viihdyttävä hetki koetaan, kun veljekset yrittävät ratkaista, kuka neljästä ehdotetusta henkilöstä on suunnitellut kuuluisan Tivoli-lepotuolin. Pojilla ei ole hajuakaan suunittelijasta.

-Miltä se sun mielestä näyttää? Tiiätsä mikä toi on? Mike kyselee veljeltään.


Haluatko miljönääriksi?

Riku Nieminen ja Leena Pöysti selvittelevät rikoksia yhdessä mm. Roba-tv-sarjassa, mutta miten onnistuu tv-visa? Kuva: Nelonen


Ja niin, se anekdootti. Linnonmaa ei lapsena osannut lausua ärrää, joten hän keksi sanoa nimensä "Jari" muodossa "Jaajo". Myöhemmin Linnonmaa otti Jaajon taiteilijanimekseen.


Haluatko miljonääriksi? 14.9. alkaen lauantaisin Nelosella klo 20.

Katso kaikki tv-ohjelmatiedot Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»