Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Elokuvat

Iloyllätys: Supersuositusta Luottomies-sarjasta elokuva - Tästä tukalasta tilanteesta liikkeelle!

Luottomies-elokuva: All in saa ensi-iltansa helmikuussa.

16.8.2023 klo 11:05

Luottomies-elokuva: All in

Kari Ketonen ja Antti Luusuaniemi ovat Luottomies-päätähdet ja tekijät. Kuva: Nelonen


Supersuositusta Luottomies-sarjasta tehdään elokuva. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Kari Ketonen ja leffa kantaa nimeä Luottomies-elokuva: All in.


Luottomies-leffassa Tommi Mäkinen-Renwallin (Antti Luusuaniemi) ankara appiukko ja vastentahtoinen työnantaja Johan Renwall (Taneli Mäkelä) pohtii eläköitymistä ja etsii menestyvän yrityksensä johtoon seuraajaa.


Tommi ja hänen vaimonsa Harriet (Maria Ylipää) ovat vaihtamassa kotia. Tommin hartain toive onkin appiukolta saatu ylennys ja hyväksyvä selkääntaputus, sillä ylennys mahdollistaisi unelmakodin oston.


Luottomies-elokuva: All in

Luottomies-brändi on kasvatettu leffan myötä täyspitkän laajakangaselokuvan mittoihin. Kuvassa Kari Ketonen ja Antti Luusuaniemi. Kuva: Nelonen


Tommi törmää sijoitushuijareihin, jotka saavat hänet uskomaan helppoon rahaan. Tommi pistää vaimoltaan salaa vanhasta yhteisestä asunnosta saadut rahat pyramidihuijaukseen. Pian Tommi on keskellä epätoivoista yritystä pelastaa yhteiset rahat jäämättä kiinni vaimolleen ja appiukolleen.


Elokuvan vastaavana tuottajana toimii Nelonen Median kotimaisten elokuvien päällikkö Antti Luusuaniemi, joka myös näyttelee yhtä elokuvan pääroolia.

-Luottomies-elokuva on minulle unelmien täyttymys. Elokuvan vahvuus on sen komediassa, joka naurattaa vauvasta vaariin. Nautin Tommin näyttelemisestä enemmän kuin mistään muusta roolista, ja yhteistyö Kari Ketosen kanssa toimii loistavasti. Hienoa, että Nelonen Media levittää elokuvan, joka valloittaa elokuvateatterit hiihtolomakaudella, Luusuaniemi hehkuttaa tiedotteessa.


Luottomies-elokuva: All in saa ensi-iltansa helmikuussa.


Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»