Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Huuman Roope Salminen tilittää:"Kyllä mä paremmille tuntiliksoille pääsisin ihan muussa ohjelmassa”

Huuman viimeinen osa nähdään tänä lauantaina. Roope Salminen on juontanut showta yhdessä Jenni Kokanderin ja Ernest Lawsonin kanssa.

15.11.2019 klo 10:00

Huuma

Roope Salminen on monelle meistä tuttu tv-juontaja, joka heittää keikkaa bändinsä Roope Salminen ja Koirat kanssa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Roope Salminen on nähty ja nähdään tiuhaan televisiossa. Tänä syksynä hän on ollut Huuman puikoissa ja ensi vuoden puolella mies juontaa taas Putous-viihdeohjelmaa. Miltä juontajan duuni maistuu?

- Kukaan ei pakota tätä tekemään ja kyllä tämä maistuu tietenkin hyvältä. Olen siinä mielessä onnellisessa asemassa, että voisin varmaan tehdä jotain muutakin. Mulla ei ole pakottavaa tarvetta tehdä kaikkea, mitä kanava käskee.

- Jos en mä luottaisi tähän ohjelmaan (Huuma) ja luottaisi siihen, en tätä tekisi. En ole missään palkkakuopassa tv-alalla, en valita siitä lainkaan, korvaus on vallan mainio. Mutta kyllä mä paremmille tuntiliksoille pääsisin ihan muussa ohjelmassa, Salminen tilittää.Huuma on teettänyt Salmiselle muutakin työtä kuin lauantaisen suoran lähetyksen juontamisen.

- Huuma vaati jo ohjelman valmisteluvaiheessa paljon töitä ja tietysti suorat lähetykset on sellaisia, että koko viikon on siinä kiinni. Jos tämä ohjelma ei olisi sydämen asia, niin olisihan sitä voinut tehdä purkkiin jonkun panelishown ja lähteä lomalle. Sen sijaan halusin tehdä tämän ohjelman.


Huuma

Huuman vakiokasvot: Ernest Lawson, Jenni Kokander ja Roope Salminen. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Suora lähetys saa perhosia vastaan esiintyjille ja juontajille. Miten on, jännittääkö Roope Salminen suoria lähetyksiä?

- Olen aikoinaan jännittänyt itse tosi paljon. Nyt jännittää pikemminkin sitä, että on katsomisen arvoinen ja voi tuoda ohjelmaan jotain sellaista, että katsojat haluaa käyttää aikaansa ohjelman parissa. Että katsojat tuntevat jotain tai oppivat jotain tai viihtyvät. Kunhan se ei ole turhanpäiväistä, en jännitä, mutta koen suurta vastuuta kyllä, Salminen kertoo vakavana.


Kausi 1, 10/10 Huuman suuri päätösjakso pikkujoulujen merkeissä. Kauden päätöstä mukana tähdittämässä Saara Aalto, Janne Kataja ja Robin Packalen.

'

Huuman viimeinen jakso MTV3:lla la 30.11.

Jäikö jakso näkemättä? Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat