Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Huomio TTK-fanit: Tanssii Tähtien Kanssa extra-lähetys! Suora tv-show keskellä viikkoa

Tähtitanssijat ja artistit yhdistävät voimansa syövän voittamiseksi suorassa Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä.

20.10.2019 klo 8:00

Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa

Suoran lähetyksen juontavat tutut juontajat Tuija Pehkonen, Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Mukana lähetyksessä myös tähtituomarit: Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Kuva: MTV3


Suorassa, kaksituntisessa Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -hyväntekeväisyyslähetyksessä tanssitaan hyvän asian puolesta, kannustetaan lahjoittamaan syöpätutkimukseen ja nautitaan kotimaisten artistien upeista musiikkiesityksistä.


Esiintyjistä mainittakoon mm. Katri Helena, Ellinoora, Antti Ketonen ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tähtioppilaat Eini, Olli Herman ja Jannika B sekä TTK-tähtiopettajia.


Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa sunnuntaisin on vitsailtu tuomari-Haapalaisen halusta lähteä itse tanssiparketille. Nyt mies pääsee, sillä luvassa on myös Jukka Haapalaisen ja Sirpa Suutari-Jääskön tanssi.


Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa

Eini ja Sami Helenius. Kuva: MTV3


Ohjelmassa nähdään syöpään sairastuneiden tarinoita sekä kuullaan viimeisimmät käänteet syöpätutkijoiden taistelussa syöpää vastaan. Haastattelussa ovat mm. Mika Poutala ja Sauli Koskinen, jotka ovat molemmat menettäneet isänsä syövälle sekä Eini, jonka elämää syöpä on myös koskettanut läheltä.


Roosa nauha TTK tehdään yhteistyössä Syöpäsäätiön kanssa ja siinä kerätään varoja kotimaiselle syöpätutkimukselle ja syöpätutkijoille. Maanlaajuista Roosa nauha -päivää vietetään perjantaina 11.10.


Näyttelijälegenda Seela Sella on muuten suunnitellut Roosa nauhan tänä vuonna, nauhan viesti kuuluu: ”Näytä tunteesi. Näytä tukesi.”


Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -hyväntekeväisyyslähetys suorana MTV3-kanavalla ke 23.10.2019 klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»