Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Huomio! Sanditon suosikkisarjan viimeinen kausi starttaa - Upea epookki on hurmannut tv-katsojat!

Jane Austenin (1775-1817) viimeinen romaani herää henkiin Sanditon-brittiepookissa.

11.9.2023 klo 7:00

Sanditon

Sanditonin on panostanut tarkkoihin ajanhenkisiin pukuihin, tässä Charlotte Heywood (Rose Williams) ja Miss Georgiana Lambe (Crystal Clarke). BBC, Yle


Draamasarja on vienyt tv-katsojat suurien unelmien ja haaveiden äärelle, missä kaikki voivat uneksia varallisuudesta asemasta riippumatta. Puhdas onni ja aito rakkaus voivat odottaa jo seuraavan kulman takana, jos vain uskaltaa lähteä matkaan.


Palaamme vielä kerran Jane Austenin luomien hahmojen pariin Sanditonin merenrantakaupunkiin, jossa vanhat ystävät ja uudet tuttavuudet kohtaavat.


Sanditon

Charlotte Heywoodin (Rose Williams) tarinaa seurataan 1800-luvulle sijoittuvassa tv-sarjassa. BBC, Yle


Suositun tv-sarjan kolmannella ja viimeisellä kaudella Parkerin perheen suojatti Georgiana tulee täysi-ikäiseksi ja saa pian perintönsä. Sitä juhlistetaan suurilla kutsuilla, jonne tietysti myös Charlotte saapuu sulhanen käsipuolessaan. Kohtaaminen herra Colbournen kanssa on hyvin latautunut, ja se tekee Charlotten kiusaantuneeksi.


Kun kohtalo puuttuu peliin kutsumattoman vieraan hahmossa, Georgianan tulevaisuus on uhattuna. Onko naimattoman nuoren naisen osa alistua aina jonkun toisen tahtoon? Voiko salamarakkaus olla aitoa, onko rakkaus ikuista, entä ylittääkö tosirakkaus mahdottomatkin esteet?


Sanditon (7) 3. kausi starttaa ma 11.9. klo 19.00 Yle TV1. Samana päivänä koko kausi Yle Areenassa.

Katso lähetysajat Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»