Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Huomio lapsiperheet! Ota tästä talteen jouluaaton lastenohjelmat - Katso tästä vinkit!

Jouluaattona tv:ssä on hurjasti lastenohjelmia. Keräsimme parhaimmat vinkit lapsiperheiden iloksi.

21.12.2022 klo 9:24

Lastenohjelmat jouluaattona

Joulupukki vastailee lasten soittoihin jouluaattona, kuva: Yle


Joulupukin Kuuma linja la 24.12. Yle TV2 klo 8 alkaen

Jouluaaton jännitystä lieventää tänäkin jouluna tuttuun tapaan itse Joulupukki, joka vastailee lasten soittoihin aamukahdeksasta lähelle puolta päivää. Puhelinnumero on tuttu 020 697 855. Soitto-ohjeet löytyvät osoitteesta: yle.fi/joulupukinkuumalinja.


Helsky, Tiuku ja joulun tähti Yle TV2 klo 08.20

Artun ja hänen koiransa Helskyn naapuriin muuttavat Sofia perheineen ja pieni huskyn pentu Tiuku. Sofia tuntee olonsa yksinäiseksi, mutta Artun ja Helskyn ansiosta Sofia huomaa, kuinka tärkeitä ovat uudet ystävät.


LEGO Friends: Jouluspesiaali Nelonen klo 8.25

Luisteluradalla alkanut hölmö riita meinaa pilata ystävysten joulunvieton. Kaupunkiin saapuva hurja lumimyrsky saa kuitenkin porukan järkiinsä ja he muistavat mikä on oikeasti tärkeää. Lastenohjelma. (21')


Ella ja kaverit 2 - Paterock MTV3 10.00

Toisella luokalla olevan Ellan ja tämän luokkatovereiden opettaja ottaa tehtäväkseen kertotaulun opettamisen. Ellan ystävä Pate ei kuitenkaan ymmärrä kertotaulua, joten kaverijoukko päättää tehdä Patesta rokkitähden perustamalla bändin.Lastenohjelmat jouluaattona

Lumiukko, kuva: Yle


Lumiukko Yle TV2 klo 11.28

(The Snowman) Koskettava tarina pikkupojan ja lumiukon lämpimästä ystävyydestä ja yhteisistä leikeistä. Animaatioelokuva Raymond Briggsin kertomuksen mukaan.


Playmobil-elokuva MTV3 11.50

Kun Charlie yllättäen katoaa taianomaiseen Playmobil-universumiin, Marlan täytyy uskaltautua elämänsä seikkailuun ja hakea pikkuveljensä kotiin. Kulkiessaan henkeäsalpaavien uusien maailmojen läpi Marla saa epätavallisia ja sankarillisia uusia ystäviä. Seikkailun aikana Marla ja Charlie ymmärtävät, että mitä tahansa elämässä tapahtuukin, uskomalla itseensä voi saavuttaa mitä tahansa!


Lumiukko ja lumikoira (S) Yle TV2 klo 14.25

Lumiukko-tarinan jatko-osa. Ensimmäisen tarinan tavoin katsojan tempaa mukaansa taianomainen seikkailu, jossa yhdistyvät rakkaus, menetys sekä ystävyys.


Kadonnut: Joulupukki -elokuva Yle TV2 klo 14.50

Neljä lasta on saanut kutsun tapaamiseen Joulupukin kanssa. He päätyvät mystiseen Joulumaahan, jossa heille selviää, että Joulupukki on kadonnut! Ehtivätkö lapset löytää Joulupukin ajoissa ja pelastuuko joulu?Lastenohjelmat jouluaattona

Ranskalais-suomalaisena yhteistyönä tehty Ailo - pienen poron suuri seikkailu tv:ssä jouluaattona. Kuva: Yle KuvapalveluAilo - pienen poron suuri seikkailu Yle TV1 klo 15.25

Pienen, villinä syntyneen poron ensimmäinen vaellus Lapin henkeäsalpaavissa maisemissa on täynnä koettelemuksia, mutta äidin rakkauden turvin utelias Ailo uskaltautuu seikkailuun yhdessä muiden villieläinten kanssa. Ranska-Suomi 2018.


Myyrän seikkailut MTV3 klo 17

Myyrä ja joulu. Zdenek Milerin maineikas animaatiosarja perheen pienimmille.


Samu-Sirkan joulutervehdys 2022 MTV3 klo 19.10

Rakastettu Samu-Sirkka ystävineen tuo jälleen iloisia jouluterveisiä kaikenikäisille.


Katso lisää tv-ohjelmia Telsu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»