Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Huippusuosittu Juha Tapio yllättyi makeasti: "En osannut ikinä unelmoida sellaisesta"

Juha Tapio on lunastanut paikkansa suomalaisten sydämissä.

2.5.2020 klo 10:00

The Voice of Finland

Juha Tapio asuu Tuusulassa yhdessä kahden pojan ja vaimon kanssa. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki


Juha Tapio on menestyvä artisti, joka on saavuttanut keikoilla ja myyntiluvuissa sen, mitä artisti voi Suomessa saavuttaa.


Suosio ei kuitenkaan tullut yhdessä yössä, vaan mies kiersi ahkerasti vuosikausia. Minkälaiselta se tuntuu, kun kaikki suomalaiset tietää sun biisejä, olet ikoni?

- En osannut ikinä unelmoida sellaisesta. Sitä on niin fiiliksissä, että miettii, mitä seuraavaksi. Se olisi aika turmiollinen tie, jos istuisi tyytyväisenä ja että kylläpäs mä oon saanut aikaan, suosikkiartisti kertoo.Menestyvä artisti on saanut katsantokantaa aiheeseen myös The Voice of Finland -kollegaltaan Katri Helenalta.

- Musta oli upea tavata Katri Helena, jota tituleerataan legendaksi ja Katri itse tokaisi, että tuntuu tosi omituiselta, että nimitellään tolla tavalla. Ihminen on omissa nahoissaan aina ihminen, eikä muuksi muutu.


The Voice of Finland

Juha Tapio on ekaa kautta TVOF-valmentajana. Apu-couchiksi hän valitsi toisen suursuosikin, Samuli Edelmannin. Kuva: Nelonen


Vaikka Juha Tapio on saavuttanut jo paljon, hänellä on yhä esikuvia. Ketkä ovat esikuviasi?

- Suuri esikuva nuoruudessa oli lauluntekijäilmaisut, kuten Jukka Leppilampi oli mun suuri suosikki. Hän esiintyi yksin kitaran kanssa ja pystyy täyttämään tilan ilman bändin volyymiä, se oli musta niin puhuttelevaa. Myöhemmin pitkänlinjan lauluntekijät Edu Kettunen ja Bruce Springsteen, kaikki jotka 60-70 -vuotiaina tekee töitä kaikilla valoillaan. Sellainen mä haluaisin olla, Juha Tapio summaa.


The Voice of Finland jatkuu Nelosella syksyllä.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Haastattelu tehty 1/2020

Kirsti Kurki-Myllymäki

Suosittelemme
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat