Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Helmeri Pirinen lähti Selviytyjät-kisaan ajatuksella: ”Tällä kertaa voitto kotiin!"

Selviytyjät Suomi käydään Malesiassa viidakossa.

18.11.2022 klo 7:29

Helmeri Pirinen

Helmeri Pirinen on toista kautta Selviytyjät Suomi -realityssä. Kuva: KKM


Ammattiscoottaja Helmeri Pirinen tuli monelle tutuksi Big Brother -realitystä v. 2019. Hän on Selviytyjät Suomi -konkari, sillä hän osallistui realityyn viime kaudella Karibialla.


Rehellisesti ja avoimesti pelannut mies yllätettiin niin täydellisesti, että hän lähti kotiin koskemattomuusamuletti taskussaan.


Miksi lähdit mukaan ohjelmaan uudelleen?

-Sanotaan, että jäi vähän kaivelemaan, että lähti kesken kauden amuletti taskussa kotiin. Kyllä se oli vähän sellainen, että nyt pitää mennä näyttämään. Jäi retki kesken ja tuli kuittailua kotimaassa. Kun vedätetään hyvin, niin silloin jää amuletti taskuun. Lähdin sillä asenteella, että nyt mua ei huijata niin helposti.


Helmeri Pirinen

Konkarikisaajia Wallu Valpiota ja Piristä naurattaa. Kuva: Lars Johnson/Nelonen


Mikä oli parasta?

-Yllätyksellisyys, ajattelin, että kun siellä on ollut aiemmin, niin tietää konseptin ja näin tämä tulee menemään. Mutta jo ennen ensimmäistä kisaa oli jo, että eihän tässä tiedä yhtään mitään, me ollaan täällä pelinappuloina.

-Kaikkein kivointa on seikkailu ja tykkään olla luonnossa. Tämä on niin mua varten tehty. Sain näyttää erätaitojani. Tulen tekemisestä ja nukkumapaikan rakentamisesta lähtien sain näyttää ja opin lisää. Opin itsestäni niin henkisesti kuin fyysisestikin.


Mikä oli kamalinta?

-Siellä ei hirveästi ollut mitään kamalaa, tykkään siitä, että on rankkaa ja pääsee ottaa itsestään kaiken irti. Ehkä se nukkumisen määrä, kun kovalla bambupedillä joutuu nukkumaan. Unen määrä oli vähäinen.


Helmeri Pirinen

Helmeri Pirinen ottaa rennosti meren rannalla hietikolla. Kuva: Lars Johnson/Nelonen


Mitä ruokaa kaipasit eniten?

-Yllättävän paljon kaikki ruoat pyörii mielessä. Pizzat, burgerit, hyvät pihvit ja kylmät juomat. Joku kylmä kokis olisi kelvannut koska vaan. Siinä ei hirveän kauan mene, kun alettiin puhua ruoasta ja unelmoidaan siitä. Riisi rupeaa takkuamaan aika nopsaan.


Mitä tavaraa kaipasit eniten?

-Kännykkä oli sellainen, että oli vaan iloinen, ettei se ollut mukana. Hammasharjaa kaipasin. Sen rupeaa tuntemaan aika nopsaan.


Helmeri Pirinen

Helmeri Pirisen alkuperäinen joukkue Timu. Mukana Virpi Kätkä, Joalin Loukamaa, Viivi Vaattovaara, Wallu Valpio. Karoliina Tuominen, Niko Saarinen, Markus Pöyhönen. Kuva: Lars Johnson/Nelonen


Ketä ihmistä kaipasit eniten?

-Ehdottomasti oma perhe on paljon mielessä, oma puoliso ja lapset. Aika nopeasti ikävä iskee yön pitkinä tunteina. Tosi hyvin juteltiin ikävästä yhdessä. Kun eletään epämukavissa olosuhteissa omassa kuplassa ihmisten keskellä, jotka kokevat saman, niin vieruskaveri tietää, mitä tuntemuksia sulla on. Nopeasti puhuttiin tosi syvällisiä asioita, oli deepit keskustelut käynnissä.


Ylittikö vai alittiko odotuksesi?

-Odotukset oli todella korkealla ja väitän, että sain, mitä lähdin hakemaan.


Lue myös: BB-voittaja Jasmiina "Jassu" Yildiz tilittää takki auki Selviytyjistä: "Mulla oli munaa lähteä"


Lue myös: Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinahetkistä:“Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon…”


Selviytyjät Suomi Nelosella ja Ruudussa su klo 19.30

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi
Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»