Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Helena Ahti-Hallberg paljastaa - Vanhemmille vaikea paikka, kun “kympintyttö” halusi tanssinopeksi

Suosikkiuusinta: Yksi Tanssii Tähtien Kanssa -vakiotuomareista on iki-ihana Helena Ahti-Hallberg.

4.9.2020 klo 10:00

Tanssii Tähtien Kanssa

Tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg on TTK-tuomariston vakiokasvo. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiHelena Ahti-Hallberg on konkarituomari Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Mutta mikä on leidin mielestä parasta katsojien vuodesta toiseen tykkäämässä TTK:ssa?


- Mulla on istumapaikka maailman parhaan viihdeohjelman maailman parhaalla paikalla. Mä näen kaiken, mitä siellä tapahtuu ja saan nauttia tunnelmasta aitiopaikalla. Se on aivan mieletöntä, Ahti-Hallberg heläyttää.Moni ehkä muistaa, että Ahti-Hallberg toimi tanssinopettajana kahdella ensimmäisellä kaudella. Hänen oppilainaan oli jalkapallovalmentaja Keith Armostrong ja uinnin maailmanmestari Jani Sievinen. Enää Helena Ahti-Hallberg ei mieli opettajaksi, eikä tanssijaksi TTK-parketille.


- Se on siinä mielessä huono, että koskaan ei tiedä, saako olla mukana loppuun asti. Mutta nyt mä saan olla mukana loppuun asti. Se on ihan parasta!


Lue myös: Iik! Helena Ahti-Hallberg sai hiekkarannalla kyytiä: Lyhyt, hampaaton vanhus vei kuumassa yössä!

Tanssii Tähtien Kanssa

Ahti-Hallberg on tuomaroinut tai opettanut TTK:ssa niin, että vain yksi kausi on jäänyt väliin vuosien varrella. Kuva: MTV3


Tanssi ei ole aina nauttinut samanlaista arvostusta kuin tänä päivänä. Oliko tanssi ammatinvalintana itsestäänselvyys nuoruudessasi vai kohtasitko ennakkoluuloja?


- Olin lukion ensimmäisellä, kun tiesin, että haluan tulevaisuudessa pyrkiä tanssinopettajaksi ja menestyä siinä niin hyvin kuin mahdollista. Kyllä se vanhemmille oli vähän vaikea paikka, ettei akateeminen ura ollutkaan vaihtoehto tytölle, joka koulussa menestyi äärettömän hyvin. Mutta seurasin omaa intohimoa ja rikoin raja-aitoja.


- Tänä päivänä tanssinopettaja on jo varsin varteenotettava ammatti, koska meitä hulluja oli silloin muutama, jotka päätettiin, että tämä on varteenotettava uravaihtoehto, me tehtiin se. Olimme uranuurtajia tässä asiassa, Ahti-Hallberg toteaa.Tanssii Tähtien Kanssa

Arvovaltainen TTK-tuomaristo: Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Kuva: Kirsti Kurki-MyllymäkiLue lisää: Upea Helena Ahti-Hallberg kehuu mieskollegoistaan: "...kyltymätön", "tiedot potenssiin sata"...


Tanssii Tähtien Kanssa on MTV3-ohjelmistoa.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi


Juttu on suosikkiuusinta ja julkaistu ekan kerran 9/2020.

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat