Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Harvinaista herkkua: Lenita Airisto vieraana Marja Hintikan uudessa talk showssa - Katso vieraslista

Marja Hintikan uusi keskusteluohjelma "Villa Hintikka" lupaa nostaa keskustelun aivan uudelle, henkilökohtaiselle tasolle.

16.11.2019 klo 9:00

Villa Hintikka

Villa Hintikan jokaisessa jaksossa Marja Hintikka kutsuu kolme julkisuudesta tuttua henkilöä viettämään kesäpäivää mökille Villa Hintikkaan. 'Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fi


Villa Hintikan vieraslista on julkaistu ja tv:stä saadaan nähdä yksi erityisen mielenkiintoinen haastattelu. Teräväsanainen tv-persoona, yrittäjä, toimittaja ja suomalaisen viennin edistäjä Lenita Airisto on lähtenyt mukaan ohjelmaan. Airisto on artikuloinut selvästi sanottavansa ja ollut siksi kiistelty hahmo tv:ssä ja sen ulkopuolella. Voimanainen ei ole enää julkisuudessa kuten aiemmin, mutta silti hän koskettaa meistä monia.


Hintikan vieraana Kiti Kokkonen, Pauli Hanhiniemi, Jani Toivola ja Sirpa Selänne avaavat ajatuksiaan rakkaudesta, itsensä löytämisestä, voittamisesta, häviämisestä, elämästä ja kuolemasta. Ohjelmassa ovat mukana myös Anna Puu, Mikko Von Hertzen, Isac Elliot, Kaija Koo, Roni Back, Kasmir, Arno Kotro, Aki Linnanahde, Mmiisas ja Esko Valtaoja.


Villa Hintikka 9.1. alkaen MTV3

Katso ohjelmatiedot Telsu.fi


Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»