Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Harvinainen yhteisesiintyminen: Christoffer Strandberg yhdessä Janne-puolisonsa kanssa tv:ssä

Vappu ja Marja Live on täällä taas, ekassa lähetyksessä vieraana mm. Christoffer Strandberg ja Janne-puoliso.

12.3.2020 klo 10:50

Vappu ja Marja Live

Ruotsinkielisissä ohjelmissa uraa aloittanut Christoffer Strandberg on uinut kaikkien suomalaisten sydämiin. Kuva: Kirsti Kurki-Myllymäki/Nauris.fiVappu ja Marja Liven toinen kausi starttaa upouudella ohjelmapaikalla torstaisin klo 21. Vappu Pimiä ja Marja Hintikka lupaavat, että vieraina nähdään viikon puhutuimmat henkilöt ja Suomen suurimmat tähdet. Toiselle kaudelle työsarkaa riittääkin, sillä aiemmin ohjelmassa on nähty mm. presidentti Tarja Halonen ja puoliso Pentti Arajärvi.


Vieraiksi ensimmäiseen liveen onkin saatu hyvä kattaus, tulossa ovat ainakin Kaija Koo ja Linda Lampenius sekä yhdessä tv:ssä parina esiintyvät Christoffer Strandberg ja Janne Strandberg.

Vappu ja Marja Live

"Ai, kamala!" kuului Strandbergin sketsihahmon Salon Seijan suusta Putouksessa. Kuva: MTV3


Christoffer Strandberg on varmasti jokaiselle suomalaiselle tuttu Putous- ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmista. Janne on nähty mm. TTK-finaalissa katsomossa, muttei liioin tv:ssä.


Pariskunnan tapaamiseen liittyy tragiikkaa, sillä he rakastuivat samana yönä, kun Christoffer Strandbergille hyvin läheinen isoäiti menehtyi. Strandbergit asuvat maalla Siuntiossa yhdessä Valma-koiransa kanssa, missä asuu myös Christofferin lapsuudenperhe sekä iso osa sukua.


Vappu ja Marja Live

Leidit Pimiä ja Hintikka eivät hyydy suorassa lähetyksessä. Kuva: MTV3


Nimeään kantavassa talk show´ssa Pimiä ja Hintikka lupaavat laittaa itsensä likoon myös studion ulkopuolella, kun suosittu taksvärkki-haaste jatkuu. Toinen tuotantokausi alkaa Minna Canthin päivänä torstaina 19. maaliskuuta, jolloin haaste vie naiset Sea Life -merimaailmaan. Siellä ruokitaan hait, puhdistetaan mureenan akvaario ja tavataan lievästi masentunut Mikko-meriahven, joka nousi otsikoihin nieltyään pulloharjan.


Vappu ja Marja Live MTV3-kanavalla torstaisin 19.3. klo 21 alkaen.

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat