Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Hakekaa kätilö -ilouutinen! Ensin uudet joulujaksot ja sitten uusi kausi starttaa TV:ssä!

Hakekaa kätilö! suosikkisarja palaa tv:seen.

27.2.2024 klo 7:00

Hakekaa kätilö!

Trixie Franklin (HELEN GEORGE), Nancy Corrigan (MEGAN CUSAK), Rosalind Clifford (NATALIE QUARRY) and Joyce Highland (RENEE BAILEY). © andrea southam / BBC / Yle


Kätilö Jennifer Worthin muistelmiin perustuva sarja kuvaa Nonnatus-talon kätilöiden rankkaa arkea ja vähävaraisen yhteisön elämää Itä-Lontoossa.


Brittisarja Lontoon vähävaraisia äitejä avustavan järjestön toiminnasta jatkuu jo 13. kaudelle. Draamasarjasta nähdään ensin jouluun sijoittuva kaksiosainen erikoisjakso ja näiden jälkeen uudet kahdeksan jaksoa perjantaisin.


Jouluspesiaali 1/2

On joulukuu 1968 ja jouluajan valmisteluja aloitellaan Poplarissa. On myös Apollo 8:n lähtölaukauksen aika. Sisar Monica Joan on vakuuttunut, että tämä on hänen viimeinen joulunsa. Shelagh ja tohtori Turnerin adoptiotytär saa paketin Hongkongista jouluksi, mikä saa vanhemmat pois tolaltaan. Cyril joutuu tekemään ikäviä päätöksiä veteraanilentäjän suhteen.


Jouluspesiaali 2/2

Sisar Julianne on antanut Nancyn tyttärelle luvan muuttaa Nonnatus-taloon. Joulun alla Trixien veljestä on suurta apua joulujärjestelyjen kanssa. Reggiellä on selvä näkemys siitä, mitä hahmoa hän haluaa esittää seimikuvaelmassa.


Tuotanto: BBC.


Hakekaa kätilö -jouluspesiaalijaksot pe 1.3. alkaen Yle TV1 klo 19.00 ja uudet jaksot 15.3. alkaen.

Katso lisää tv-ohjelma-aikoja Telsu.fi


Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»