Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi Suomi -voittaja Noora Räty tienasi maalla 1000 € päivä - Oma mies pimennossa Yhdysvalloissa!

Farmi Suomi -finaali käytiin torstaina ja voittajaksi selvisi Noora Räty. Taakse jäivät Jari Isometsä ja Jaakko Parkkali.

22.5.2020 klo 9:15

Farmi Suomi

Noora Räty on huippujääkiekkolija ja MM-mitalisti, nyt myös Farmi Suomi -voittaja. Kuva: NelonenFarmi Suomen finaali huipentui jääkiekkomaalivahti Noora Rädyn ja tubettaja Jaakko Parkkalin väliseen kamppailuun. Kisa päättyi Noora Rädyn voittoon ja voittajan tunnelmat ovat epäuskoiset.

-Ekana päivänä en ikinä olisi uskonut, että seison tässä voittajana! Siinä oli niin monta hienoa ihmistä ja kovaa kilpailijaa, paljon farmitietäjiä. Sitten pikkuhiljaa, kun alkoi ihmiset putoamaan, tiesin, että mitä pidemmälle mennään, sitä vahvempi mä oon, huippukiekkoilija kertoo kisakokemuksestaan.


Räty jakoi Instagramissa voitonhetket:


Farmi Suomen voittaja sai 30 000 euron voittopotin. Tämä tarkoittaa, että maataloustöillä sai kerättyä sievoiset 1000 euroa päivässä. Ison osan rahoista Noora haluaa antaa itselleen tärkeään tarkoitukseen.

-Lahjoitan osan hyväntekeväisyyteen, haluan tukea esimerkiksi nuoria jääkiekkoilijoita, jotka eivät pystyisi kausimaksuja maksamaan.


Mutta ensimmäiseksi Farmilta päästyään Noora aikoi soittaa aviomiehelleen jääkiekkovalmentaja Karel Popperille Minnesotaan Yhdysvaltoihin.

-En ole puhunut omalle miehelle tai koiralle kuukauteen. Soitan sinne, että miten on mennyt, koska hän ei edes tiennyt, milloin tämä loppuu! Hän on varmaan miettinyt, olenko jäänyt ikuisiksi ajoiksi Farmille. Kun lähdin tähän kisaan, hän oli, että jos edes kolme päivää pärjäät, niin se on jo plussaa. Nyt on oltu 30 päivää, Räty nauraa.


-Sitten varmaan soitan äidille, että tule hakemaan mut Helsingistä, tulen nukkumaan sun sohvalle pariksi päiväksi, ennen kuin lähden kotiin.


Farmi Suomi

Jaakko Parkkaili jäi nuolemaan näppejään, kun Noora Räty voitti finaalin. Kuva: Nelonen


Parhaiksi puoliksi Farmi-kokemuksessa Noora nimeää kanssakilpailijat. 30 päivän kisasta jäi Nooralle käteen paljon oivalluksia itsestä ja erilaisista tavoista elää.

-Opin Farmilla sen, että mulla on aika pitkä pinna ja iso työmoraali, en anna helposti periksi. Olen oppinut myös sen, että ihminen pärjää hyvin vähällä. Meillä ei ollut juoksevaa vettä, vessanpönttöä, ruoka ei ollut mitään kovin ravitsevaa urheilijalle, mutta oltiin kuitenkin kylläisiä. Tehtiin vähästä hyvät olot. Olen oppinut, että kaiken elämässä ei tarvitse olla hirveän hienoa ja silti voi olla tyytyväinen ja kivaa, Noora Räty toteaa.


Lämpimät onnittelut Farmi Suomi -voittaja Noora Räty!


Katso Farmi Suomi finaalin uusintajakson lähetysajat kätevästi Telsu.fi

Kirsti Kurki-Myllymäki

Lue seuraavaksi
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat