Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi Suomi -tippuja Alina Voronkova pettyi pinnan alla juonitteluun: ”Koomista kuulla, että ei..."

Missi Alina Voronkova selätti ennakkoluulot ja pääsi hienosti Farmi Suomi -kisassa semifinaaleihin asti. Hänellä on yksi varma suosikki koko kisan voittajaksi.

19.5.2020 klo 10:00

Farmi Suomi

Alina Voronkova on Miss Suomi, hänen äitinsä on inkerinsuomalainen ja isänsä venäläinen. Kuva: Nelonen


Farmi Suomen semifinaali päättyi Alina Voronkovan häviöön kaksintaistelussa Noora Rädyn kanssa. Kotimatkalle joutunut Voronkova kertoo huomanneensa kanssakilpailijoiden huolettomien asenteiden alla piilevän kovan kilpailuvietin.


-Farmilla paljon on heitelty sitä, ettei täällä kisailla tosissaan, että hyvällä fiiliksellä ja mä oon täällä lomalla ja tällaista, mutta edelleen nämä niinsanotut lomalaiset ovat mukana skabassa ja kilpailevat siitä pääpotista. Onhan se vähän koomista kuulla, että ei olla kuulemma niin tosissaan, Voronkova pohtii Ruutu.fissä julkaistulla videolla.


Farmi Suomi

Alina Voronkova hävisi kaksintaistelun kolmannessa tehtävässä niukasti Noora Rädylle. Kuva: Nelonen


Ohjelman finaalissa mukana ovat Noora Räty, Jaakko Parkkali ja Jari Isometsä. Alina Voronkovalla on yksi suosikki kolmen kovan finalistin joukosta.

-Haluaisin, että Noora voittaa. Tuntuu, että Noora on tehnyt tosi paljon tuolla farmilla, että vaikka muut ottaisi jo illalla chillisti, hän on siivoamassa tai tekemässä kotihommia. Hän osaa olla keittiössä, eläinten kanssa ja rakentaa, tosi monitoimimestari.


-Vahvana kakkosena mulla on Jaakko. Hän on omalla tavallaan kiva, hölmö kaupunkilaispoika. Jaakon ennakkoluulottomuus ja tapa ryhtyä tekemään ja miten hän toivoo kaikille hyvää, jotenkin sellainen lämmin sydän, kyllä se sulattaa.


Farmi Suomi

Voronkova kunnostautui monessa Farmi-työssä ja pääsi kisassa hienosti neljän parhaan joukkoon. Kuva: Nelonen


Kotimaisen reality-ohjelman finaalissa aiemmin pudonneet farmilaiset palaavat ja finaalisoppa saa monta keittäjää. Areenalla käydään kiivasta taistoa niin tiedossa, taidossa kuin voimassakin. Kisan kovin luu saa kirstuunsa lopulta 30 000 euroa.


Farmi Suomi finaalijakso Nelosella to 21.5. klo 20

Katso lisää ohjelma-aikoja Telsu.fiSuomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»