Suomi24.fi Keskustelu Suomi24 blogi Alennuskoodit Chat Treffit Säännöt
Televisio

Farmi Suomi: Merja Kyllönen avoin vaikeasta tilanteesta ennen tosi-tv:tä: "Työstressi ja uupumus..."

Merja Kyllönen viihtyi Farmi Suomi -realityssä.

25.5.2024 klo 9:00

Merja Kyllönen

Merja Kyllönen on pitkän linjan kansanedustaja, joka on toiminut myös ministerinä. Hän on myös työskennellyt mm. Euroopan parlamentissa. Tässä kuva Farmi Suomi -kuvauksista. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Merja Kyllönen oli yksi Farmi Suomi -realityn julkkiskisaajista. Monissa politiikan haastavissa tilanteissa marinoitu Vasemmistoliiton kansanedustaja lähti Farmille parantelemaan hallitusvuosien jälkeisiä haavoja.


Vastuullisen ajanjakson jälkeen Kyllönen toivoi löytävänsä Farmilla uudelleen lapsuudestaan tutun heittäytyjä-Mertsin. Tavoitteena oli nauttia farmielämästä ilman huolta huomisesta.


Kyllönen vaikutti saavuttaneen haluamansa. Näin hän kertoi Farmin vaikutuksesta ruutu.fi videolla.

-Mä tein ittestäni ehkä sen isoimman oivalluksen, että mun sisäinen lapsi ei ole kuollut. Eli minä olin valmis leikkimään ja pelaamaan ja kokeilemaan kaikkia hassutuksiakin edelleen. Työstressi ja uupumus, mitä koin tässä puoli vuotta sitten, niin se ei ole vienyt minun huumorintajua, eikä sitä elämäniloa.

-Mä olen tavallaan saanut täällä Farmilla sellaisen lottovoiton. Että sitä ei oikein voi edes missään rahan mittarissa mitata, Kyllönen avaa.


Merja Kyllönen

Merja Kyllönen teki lähtemättömän vaikutuksen osaan Farmi-kisaajista. Esimerkiksi Enni Koistinen halusi Kyllösen voittavan koko kisan ja luovutti siksi oman paikkansa farmilla Mertsille. Kuva Alpertti Rieskjärvi, Nelonen


Kyllönen paljastaa ruutu.fi videolla Farmin haasteista näin:

-Mulle varmasti haastavinta Farmi-matkassa on ollut se, että osa on niin näkyvästi lähtenyt pelaamaan. Että tuli niitä kohtaamisia, jossa tehtiin selväksi, että me ollaan täällä pelaamassa rahasta.

-Se oli mulle sellainen vaikeasti käsiteltävä asia, koska mä näin tässä niin paljon muitakin elementtejä kuin sen, että tässä kisataan voitosta, kisataan rahasta, Kyllönen analysoi.


Lue myös: Tätä et nähnyt TV:ssä: Farmi-tippuja Merja Kyllönen ei säästele sanojaan: "Mä inhoan..."


Lue myös: Tätä ei nähty tv:ssä: Farmi-tippuja Kirsikka Simberg sai pohdittavaa Susanna Laineelta: "Mä en..."


Lue myös: Enni Koistinen tunnustaa -Sai ennakkoon "siunauksen" luovuttamiseen: "Eikö..?"


Farmi Suomi torstaisin klo 20 Nelosella ja Ruudussa.

Katso tv-ohjelma-ajat Telsu.fi


Lähde: ruutu.fi

Suomi24 Viihde

Lue seuraavaksi
Suomen suosituin TV-opas
Katso kaikki TV-ohjelmat»